9 9947 Kilopat Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 672 Çözümler 1 31 Temmuz 2014 #1 Arkadaşım S3'üne CyanogenMod yüklemiş hiçbir şeyi yedeklememiş telefondaki dosyaları gitmemiş ama rehberi silinmiş acaba onu geri getirme şansımız var mı? Google Play hata verdiği için stock roma geri dönmek istiyormuş.
Arkadaşım S3'üne CyanogenMod yüklemiş hiçbir şeyi yedeklememiş telefondaki dosyaları gitmemiş ama rehberi silinmiş acaba onu geri getirme şansımız var mı? Google Play hata verdiği için stock roma geri dönmek istiyormuş.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #2 Google Gapsları yüklemiş mi?
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 31 Temmuz 2014 #3 Erkan Çevik dedi: Google Gapsları yüklemiş mi? Genişletmek için tıkla... Yüklemiş ise bu konuya baksın. Rehber yedeği google hesabında varsa geri gelir. [ÇÖZÜLDÜ] Android - Sunucu ile güvenilir bir bağlantı kurulamıyor hatası | Technopat Sosyal
Erkan Çevik dedi: Google Gapsları yüklemiş mi? Genişletmek için tıkla... Yüklemiş ise bu konuya baksın. Rehber yedeği google hesabında varsa geri gelir. [ÇÖZÜLDÜ] Android - Sunucu ile güvenilir bir bağlantı kurulamıyor hatası | Technopat Sosyal
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #4 Sunucu ile güvenilir bağlantı kurulamıyorun bir çözümü de Hosts dosyasını cihaz rootlu ise reklam engelleyici programlar ile otomatik editlemektir.
Sunucu ile güvenilir bağlantı kurulamıyorun bir çözümü de Hosts dosyasını cihaz rootlu ise reklam engelleyici programlar ile otomatik editlemektir.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 31 Temmuz 2014 #5 Erkan Çevik dedi: Sunucu ile güvenilir bağlantı kurulamıyorun bir çözümü de Hosts dosyasını cihaz rootlu ise reklam engelleyici programlar ile otomatik editlemektir. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu çözdüm. Ama yolunu bilmem güzel oldu.
Erkan Çevik dedi: Sunucu ile güvenilir bağlantı kurulamıyorun bir çözümü de Hosts dosyasını cihaz rootlu ise reklam engelleyici programlar ile otomatik editlemektir. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu çözdüm. Ama yolunu bilmem güzel oldu.