Cyber-10400F alınır mı?

Piyasayı geçersek parçalar nasıl sizce? Kalite anlamında bir sorun yaşar mıyım?
Anakart bir tık düşük kalmış gibi, diğer parçalar kötü parçalar değil. Dediğim gibi piyasayı bilmediğim için kesin yorumlar yapamıyorum, belki o fiyat aralığında daha iyileri vardır. Benim önerilerimi pek kâle almayın bu yüzden.

Kargom bugün geliyor. Bu sistemi sipariş verdim. 25 mayıs sabahı aldığım için 9393,85 TL'ye aldım. Bugün öğlen gibi gelmesi gerek. Dün 17.00'da kargoya verildi. Tahmini teslimat bugün. Şu an teslimat şubesinde bile değil kargom ama oraya doğru hareket eder 9 gibi. Ordan da bana ulaştırılmak üzere kurye dağıtıma çıkarır.

Kargom bugün geliyor. Bu sistemi sipariş verdim. 25 Mayıs sabahı aldığım için 9393,85 TL'ye aldım. Bugün öğlen gibi gelmesi gerek. Dün 17.00'da kargoya verildi. Tahmini teslimat bugün. Şu an teslimat şubesinde bile değil kargom ama oraya doğru hareket eder 9 gibi. Oradan da bana ulaştırılmak üzere kurye dağıtıma çıkarır.

Hayırlı olsun şimdiden 😊

Kargom bugün geliyor. Bu sistemi sipariş verdim. 25 mayıs sabahı aldığım için 9393,85 TL'ye aldım. Bugün öğlen gibi gelmesi gerek. Dün 17.00'da kargoya verildi. Tahmini teslimat bugün. Şu an teslimat şubesinde bile değil kargom ama oraya doğru hareket eder 9 gibi. Ordan da bana ulaştırılmak üzere kurye dağıtıma çıkarır.
Hayırlı olsun hocam, gelince buraya yazar mısınız nasıl diye?

Dosya Ekleri

• kasa5.jpg
    kasa5.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 80
  • kasa1.jpg
    kasa1.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 74
  • kasa2.jpg
    kasa2.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 69
  • kasa3.jpg
    kasa3.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 62
  • kasa4.jpg
    kasa4.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı