Cyberpunk 2077 1.06 Güncellemesi Yayınlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 1.06 güncellemesi ile birkaç sorunu daha çözüme kavuşturuyor. CD Projekt RED tarafından Cyberpunk 2077 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Hem PC hem de oyun konsolları için gelen Cyberpunk 2077 1.06 güncellemesi ile oyunda yaşanan aksaklıkların bir kısmı daha çözüme kavuşturuluyor. Öncelikle kayıt dosyası boyutu ile ilgili yaşanan sorun ortadan kaldırılıyor. […]

Devamı: Cyberpunk 2077 1.06 Güncellemesi Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bende de Delamain'le konuş görevi bug da kalmıştı bir türlü beni aramıyordu aradığımda da açmıyodu inşallah düzeltmişlerdir.

Hatırlatırım Witcher 3 de aynı şekilde vasat optimizasyon ile çıktı fakat sonra düzeldi. Bu oyun fazla hype aldığı için çok göze battı.
Witcher'da böyle bitmemiş halde miydi? Herifler NPC Yapay Zekasını bile tamamlamamışlar. 2001'de çıkan GTA 3'ün yapay zekası şuan bin basıyor Suya bomba atıyorsun su yokmuş gibi patlama efekti veriyor 2D. Bence en az 1-2 yılı var bu oyunun tamamlanmasına, ocak-şubata çoğu şeyin düzeltilebileceğini sanmıyorum. Aynı şeyi oyun çıkmadan önce 50GB day 1 patch'ine tapanlara söylemiştim ve oyunun day 1 patch'inden sonra hala nasıl olduğunu görüyoruz.

Yapay zekası sonradan düzelir mi bilemem ama optimizasyon düzeleceğini umuyorum. Witcher ilk çıktığında fizikler ve yapay zeka vasat değildi.

Açık dünyadaki bahsettiğin faktörler gerçekten göze batıcı fakat oyunun diğer yanlarına bakarsak (teknik kısmı hariç) oyun gerçekten dört dörtlük bir oyun. Oyunu baştan sona oynayan biri olarak sadece yan görev ve ana görevlerden ilerlediğim için hiç NPC'lerin yapay zekâsını vs. test etmediğim için gözüme batan bir şey olmadı.

Oyun 50GB güncelleme almadı.
Oyun kısa sürede geliştirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…