ozkanprp
Kilopat
Daha fazla
Okuduysan cyberpunk'ı bitirdiğimi nasıl bilmiyorsun? En az 2 kere söyledim tartışmadaVe tüm tartışmalarına cevap verdim hangisine yanıt vermedim beni aydınlatır mısın?
Kanka lütfen aydınlat ya.Tartışmayı baştan okudum. Önemsenmeyecek biri olduğunu zaten yazdığım cümlelerden 1 tanesine cevap vermenle gösteriyorsun. Sana akıl ve fikir diliyorum. Kendine iyi bak![]()
Ben burada ne neyi savundum anlamadım?
Biri diyor 8 yıldır yapılıyor sonuç bu mu diyor.
Biri geliyor 50GB güncelleme diyor.
Anlamadım ki?
Cyberpunk 2077 Features 43GB Day One Patch
Cyberpunk 2077 has a massive day one patch.
Bir daha söylüyorum, ben 50GB güncelleme geldi demiyorum. Oyun çıkmadan önce bu ''50GB'' patch'in oyunun çoğunu düzelteceğine inananlar vardı, ben de onlara zamanında diyordum ki öyle bir şey imkansız, çünkü leakleri izlemiştim ve oyunun berbat halini oyun çıkmadan önce görmüştüm. Ve oyun çıktıktan sonra tabiiki de berbat haldeydi. Şimdi burda oyunun çoğunun ocak-şubat'ta gelen büyük bir güncellemeyle düzeleceğine inananları gördüm ve onlara diyorum ki bence öyle bir şey olmaz. Oyun hala en az 1 sene bug'lı olacak. Ben de umuyorum ki oyun düzelsin ama biraz gerçekçi olarak oyunun 1 aya çoğunun düzelceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Tüm demeye çalıştığım bu.
(*Kimse 50GB güncelleme geldi demiyor burda.* )
Yemin ederim içime bir hal geldi bunu anlatmaya çalışırken, hala karşı çıkıp oyun 1 aya düzelir diyorsanız gelin 1 ay sonra burda buluşalım ve görelim