Cyberpunk 2077 1.1 güncellemesi fiyaskosu

Eğer güven kazanmak istiyorlarsa ve anlamsızca beklemeye devam eden oyuncuları da düşünüyorlarsa, düzeltilebilir.

Zamanı geçtiği için anlamsızca tabirini kullandım. Gözden düştü.
Canlı tutmaları lazım oyunu, reklamlar ile falan. Ancak öyle ayakta kalabilir.

Ben de oyunu 1.06'da bitirdim. 30-35 FPS'de oynamama rağmen oyunun akışını engelleyen bir buğ çıkmadı. Oyunun eksikleri tabiki var. Mesala hikaye çok kısa yan görevlere abanmışlar. Trafikte duran arabalar. Bir kere korna basıp duruyor. Bas geçsene kardeşim. Silah animasyonları çok hoşuma gitti. Hele J.Silverhand'in animasyonu öff. Yürüdüğümü değilde kaydığımı hissediyorum. Karekter çok hızlı. Oyunun hikayesi, grafikleri harika ama bir şeyler eksik.

Kanka hiç oyun falan oynamadın galiba hayatın boyunca. Hikayesi hiç de güzel değil.
Batman Arkham Şovalyesi oyununa sardı hikayesi.
Yoo. Ben hikayeyi oldukça beğendim. Sadece seçimler oyunu etkilemiyor. Bak şimdi ben diyorum ki mesala adam çok hızlı gerçeği hissetmiyor. Bazısıda der ki benim çok hoşuma gitti. Ben hikayeyi beğendim. Sen beğenmemişsin normal bir şey.

Yoo. Ben hikayeyi oldukça beğendim. Sadece seçimler oyunu etkilemiyor. Bak şimdi ben diyorum ki mesala adam çok hızlı gerçeği hissetmiyor. Bazısı da der ki benim çok hoşuma gitti. Ben hikayeyi beğendim. Sen beğenmemişsin normal bir şey.
Güzel bulmadım ama bir kenara atamam. Orta derece. Bir sürü oyun oynadıysan, onlara göre sönük durduğu için böyle dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı