Oyun ve driver güncellemesi yaptıktan sonra bir saat kadar oynadım. Performans tarafında bence iyileşme var. Mobile 3060 ile RT açınca oynanamaz hale geliyordu, şimdi yüksek-ultra karışık ayarlar, 1080P, DLSS otomatik, düşük RT ile 60+ gayet oynanıyor.
Yapay zeka 30 IQ seviyesinden 45 IQ seviyelerine gelmiş gibi, çok mantıklı olmasa bile bir tepki veriyorlar en azından. Çok daha fazla nesne etkileşimden etkileniyor. Araçlar, sağda solda bulunan ufak tefek parçalar patlama, çatlama, çarpma gibi durumlardan etkileniyor. Ben en baştan başlamadım, bu hali ile polis ile çatışmak çok rahat olmuş gibi geldi bana. Sırf araç içinde kaç tane araçlı, araçsız polis öldürdüm belli değil. Drone çok azalmış gibi geldi ayrıca. Ana yoldan çıktığın anda kimse seni bulmaya uğraşmıyor. Polisin dibinde 3 adamın arasında bomba bıraktım, dönüp bakmadılar bile.
İlk çıktığı dönemde oynadım ve bitirdim oyunu. Birçok detayı unutmuşum karakteri geliştirmeye dair. Hikaye hâlâ oldukça aklımda. Baştan tekrar oynar mıyım bilmiyorum, ek paketi alırsam oradan devam ederim muhtemelen.