Cyberpunk 2077 2.3 güncellemesi 26 Haziran'da çıkacak

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
CD PROJEKT RED'in 2020'de piyasaya sürdüğü Cyberpunk 2077, güncelleme almaya devam ediyor. İlk çıktığı zamanlarda, ciddi optimizasyon sorunu ve bug sorunu olan Cyberpunk 2077; sürekli güncelleme almaya devam etti ve 2.3 güncellemesinin de çıkış tarihi belli oldu. 2.3 güncellemesi 26 Haziran 2025'de çıkacak ve CD PROJEKT RED'in güncellemeyle oyuna ekleyeceği yeniliklerin, ilerleyen günlerde paylaşması bekleniyor.

Bir iddiaya göre de oyuna yeni yan görevler eklenmesi bekleniyor çünkü Virtuos'ta görevli bir yazar, Linkedin profilinde yaptığı paylaşımda; birden fazla yeni yan görev için diyalog yazdığını belirtmişti. Oyuncuların bunu fark etmesiyle de kısa süre sonra sildi. Muhtemelen onun için sorun oldu ve silmek zorunda kaldı. Acaba oyuncuları nasıl yan görevler bekliyor? Oyunun yan görevleri de fena değildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yan görevlerden başka bir geliştirme olmayacak mı?

@328914, kesin açıklama yok da sadece yan görev için de güncelleme getireceklerini sanmıyorum.
@FalconPolat, DLC'nin hikayesi evet, kısaydı.

@Bold Pilot, bilemiyorum da kolay kolay salacaklarını sanmam. Cyberpunk 2077 sağlam oyun.

Oyunu hâlâ oynamadım, sırf sürekli güncelleme geliyor diye başlamadım. Her neyse, yeni görev geliyorsa muhtemelen Cyberpunk 2 ile ilgilidir bence.

@Umut000, bu oyunun yan görevleri boş olmaz, sanmıyorum.

Bu oyuna Skyrim'daki hırsızlar loncası, Dark Brotherhood gibi (belki vardır) farklı gruplar ve onlara katılabilmenin eklenmesi gerekiyor, bir de karaktere daha çok robotik parça eklenti yapılabilmesi lazım, bunlar olursa çok daha iyi bir oyun olacağını düşünüyorum. Haber için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…