Cyberpunk 2077, 2022’nin İlk Yarısında Büyük Bir Güncelleme Alacak

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.768
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Cyberpunk 2077 anlık oyuncu sayısı Steam

CD Projekt Red, gelecek yılın Mart ve Mayıs ayları arasında Cyberpunk 2077 için büyük bir güncelleme yayımlayacağını ve oyun için bir genişleme paketi üzerinde çalıştığını belirtti. 2020 yılının en çok tartışılan oyunu olan ve sorunlu bir çıkış yapan Cyberpunk 2077’nin çıkışının üzerinden yaklaşık olarak bir yıl geçti ve bu sürede oyundaki hataları düzeltmek için CD […]

Devamı: Cyberpunk 2077, 2022’nin İlk Yarısında Büyük Bir Güncelleme Alacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Benim gibi sabırlı davrananların daha az sinir olarak oyun oynaması mümkün hale gelir umarım. Ne olacağını bildiğim için ilk çıktığında sadece 2-3 saat oyun hakkında fikir sahibi olmak için bakmıştım, düzgün bir güncelleme gelmesini bekliyordum.
 
Yanlış hatırlamıyorsam tüm DLC'ler ücretsiz olacak denmişti oyun patladığında, şimdi ücretli DLC'lerde olacak diyorlar güzel yan çizmişler.
 
Oyunu Witcher 3 seviyesine çekeceklerse baştan alalım yeterli düzeltsinler. Benim sözüm önce DLC'leri ücretsiz yapacağız deyip sonrada paralı DLC ler olacak demeleri. Bende yanlış hatırlıyor olabilirim fakat konuşma videolarının birinde söylediklerini hatırlıyorum.
 
Oyunu Witcher 3 seviyesine çekeceklerse baştan alalım yeterli düzeltsinler. Benim sözüm önce DLC'leri ücretsiz yapacağız deyip sonrada paralı DLC'ler olacak demeleri. Bende yanlış hatırlıyor olabilirim fakat konuşma videolarının birinde söylediklerini hatırlıyorum.

Yanlış hatırlıyorsun ücretsiz getireceğiz dediler ama ücretli dlcleride soylediler.
 
Oyunu ben zaten ilk çıktığında bitirdim. İstedikleri kadar düzeltmeye çalışsınlar. Benim için bir şey değişmeyecek. Evet yeni oynayacak olanlar için güzel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı