Cyberpunk 2077 35-50 FPS'te oynanır mı?

Online için merak etmeyin. Oyun optimize edilmeden ve hataları giderilmeden o tür bir işe giremezler. Kısa süreli bir plan değildi zaten. DLC konusunda da fiyata etki etmeden bir paket yapılabileceğini düşünüyorum. Ancak yine süre açısından sonrayı içine alır.

İade edilecek miktar size lazımsa yapın bu işlemi. He para konusu önemli değilse bekleyin. Sizin için daha iyi bir deneyim sunduktan sonra oynayın.

Hocam oyunun fiyatının artmasına ihtimal dahi vermiyorum. Bu dedikodu nereden çıktı onu da anlamış değilim. Eğer iade ettikten sonra kesin alırım diyorsanız göz zevkinize uymayan bu FPS değerleri sizi rahatsız edebilir. Arkadaşında dediği gibi tamamen alışmış olduğunuz değerlere ve rahatsız olup olmamanıza bağlıyorum. DLC ve Online Mod'da önümüzde ki en az 6 ayda hikaye gibi gözüküyor. Kısacası rahatsız olurum, ben oynayamam gibi bir düşünceniz varsa iade edin. Onun dışında fiyat artması ve ek paketler bence şimdilik hayal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı