Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2021 #21 Aziz02_2 dedi: Benim son bulunduğum nokta Panam adlı kişiye gitmiştim ondan sonrada yan görevlere başlamıştım.Sonrada saveler gitti Genişletmek için tıkla... Karakteriniz kız mı erkek mi? Tipini tarif edebilir misiniz? Geleyim oraya kadar size vereyim.
Aziz02_2 dedi: Benim son bulunduğum nokta Panam adlı kişiye gitmiştim ondan sonrada yan görevlere başlamıştım.Sonrada saveler gitti Genişletmek için tıkla... Karakteriniz kız mı erkek mi? Tipini tarif edebilir misiniz? Geleyim oraya kadar size vereyim.
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #22 yaagzrmkc dedi: Karakteriniz kız mı erkek mi? Tipini tarif edebilir misiniz? Geleyim oraya kadar size vereyim. Genişletmek için tıkla... Cidden o kadar ayrıntıya giricek misiniz?Zaten oyun 3. Şahıs bakışıyla oynanmıyor fazla gerek de duymuyorum
yaagzrmkc dedi: Karakteriniz kız mı erkek mi? Tipini tarif edebilir misiniz? Geleyim oraya kadar size vereyim. Genişletmek için tıkla... Cidden o kadar ayrıntıya giricek misiniz?Zaten oyun 3. Şahıs bakışıyla oynanmıyor fazla gerek de duymuyorum
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 3 Nisan 2021 #23 Burası korsan bataklığı olmuş
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #24 Dean.308 dedi: Burası korsan bataklığı olmuş Genişletmek için tıkla... Maalesef para yok,ileride oynadığım tüm oyunların parasını ödemeyi düşünüyorum
Dean.308 dedi: Burası korsan bataklığı olmuş Genişletmek için tıkla... Maalesef para yok,ileride oynadığım tüm oyunların parasını ödemeyi düşünüyorum
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 3 Nisan 2021 #25 Aziz02_2 dedi: Maalesef para yok, ileride oynadığım tüm oyunların parasını ödemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sorun etme ya... Öylesine dedim. Bizde bazen korsana başvuruyoruz yapacak bir şey yok... Vergi vergi vergi.
Aziz02_2 dedi: Maalesef para yok, ileride oynadığım tüm oyunların parasını ödemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sorun etme ya... Öylesine dedim. Bizde bazen korsana başvuruyoruz yapacak bir şey yok... Vergi vergi vergi.
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #26 Dean.308 dedi: Sorun etme ya... Öylesine dedim. Bizde bazen korsana başvuruyoruz yapacak bir şey yok... Vergi vergi vergi. Genişletmek için tıkla... 2-3 yıldır aklımda bu fikir var ama şimdilik crack`lerle idare ediyoruz
Dean.308 dedi: Sorun etme ya... Öylesine dedim. Bizde bazen korsana başvuruyoruz yapacak bir şey yok... Vergi vergi vergi. Genişletmek için tıkla... 2-3 yıldır aklımda bu fikir var ama şimdilik crack`lerle idare ediyoruz
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 3 Nisan 2021 #27 Aziz02_2 dedi: 2-3 yıldır aklımda bu fikir var ama şimdilik Crack'lerle idare ediyoruz Genişletmek için tıkla... Bende ininal aldım. Biriken paraları yatırıyorum içine hatta saat 21:30 gibi Witcher 3 GOTY aldım.
Aziz02_2 dedi: 2-3 yıldır aklımda bu fikir var ama şimdilik Crack'lerle idare ediyoruz Genişletmek için tıkla... Bende ininal aldım. Biriken paraları yatırıyorum içine hatta saat 21:30 gibi Witcher 3 GOTY aldım.
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #28 Dean.308 dedi: Bende ininal aldım. Biriken paraları yatırıyorum içine hatta saat 21:30 gibi Witcher 3 GOTY aldım. Genişletmek için tıkla... İyiymiş.
Dean.308 dedi: Bende ininal aldım. Biriken paraları yatırıyorum içine hatta saat 21:30 gibi Witcher 3 GOTY aldım. Genişletmek için tıkla... İyiymiş.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2021 #29 Aziz02_2 dedi: Cidden o kadar ayrıntıya giricek misiniz?Zaten oyun 3. Şahıs bakışıyla oynanmıyor fazla gerek de duymuyorum Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürmüyor zaten o kısım. En azından cinsiyetini söyleyin ona göre yapayım. Ben oyunu orjinal aldım bu arada, saveler sorun çıkarmaz değil mi?
Aziz02_2 dedi: Cidden o kadar ayrıntıya giricek misiniz?Zaten oyun 3. Şahıs bakışıyla oynanmıyor fazla gerek de duymuyorum Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürmüyor zaten o kısım. En azından cinsiyetini söyleyin ona göre yapayım. Ben oyunu orjinal aldım bu arada, saveler sorun çıkarmaz değil mi?
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #30 yaagzrmkc dedi: Çok uzun sürmüyor zaten o kısım. En azından cinsiyetini söyleyin ona göre yapayım. Ben oyunu orjinal aldım bu arada, saveler sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Erkek olsun,bilmiyorum 1.2 Update`ini bulursam senin Save`e de bakarım.
yaagzrmkc dedi: Çok uzun sürmüyor zaten o kısım. En azından cinsiyetini söyleyin ona göre yapayım. Ben oyunu orjinal aldım bu arada, saveler sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Erkek olsun,bilmiyorum 1.2 Update`ini bulursam senin Save`e de bakarım.