Cyberpunk 2077 6 ayda unutulabilir mi?

ynot

Hectopat
Daha fazla  
Ben Cyberpunk 2077'yi yayıncılardan bitirsem, 6 ay sonra oyunu kendim oynayınca zevk alır mıyım?
(6 ay sonra bilgisayar alacağım.) Hem 6 ay beklemek istemiyorum hem de zevk alamayacağım için korkuyorum.

Bence oyun hala balon. Oyunu iyice şişirdiler ve büyük bir kitlenin dikkatini çektiler. Beğenilmemesinden korkulduğu için de sürekli ertelendi. Ben oyunun istenilen etkiyi bırakacağını düşünmüyorum, her ne kadar güzel bir oyun olsa bile.

Hahaha atan arkadaşlar, oyun unutulunca bu konuyu hortlatırım ama. :D

Son düzenleme:
Eğer sen farklı bir life path seçeceksen oyunu yayıncılardan izlemek bir sorun teşkil etmiyor. Devasa RPG yönü olan bir oyun. Ama şahsen ben mekaniklerinin bile spoilerını yemek istemiyorum. Hatta ana menüsünün bile. :D Benim gibi değilsen açıp izleyebilirsin. Hikaye yönünden spoiler yemezsin.

Ben Cyberpunk 2077'yi yayıncılardan bitirsem, 6 ay sonra oyunu kendim oynayınca zevk alır mıyım?
(6 ay sonra bilgisayar alacağım.) Hem 6 ay beklemek istemiyorum hem de zevk alamayacağım için korkuyorum.
Oyunu ilk kez açıp her şeyi bilerek başlamaktansa kendiniz öğrenip aa bu da mı varmışş, aaa bu şöyle miymiş diye ilerlemek çok daha zevkli oluyor bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı