Cyberpunk 2077 6 ayda unutulabilir mi?

Ben Cyberpunk 2077'yi yayıncılardan bitirsem, 6 ay sonra oyunu kendim oynayınca zevk alır mıyım?
(6 ay sonra bilgisayar alacağım.) hem 6 ay beklemek istemiyorum hem de zevk alamayacağım için korkuyorum.

Ben şahsen Detroit'i YouTube'den izleyip bitirmiştim ve bir arkadaşım bana ödünç vermeyi teklif ettiğinde oyunun başlangıç kısmından ileri gidemedim kendim oynayarak. İzlediğim beni eğlendirdi ve daha çok film gibi olduğundan aynı filmi bir daha izleyesim gelmedi.

Cyberpunk'da RPG bir oyun olduğundan dolayı çok fazla diyalog var ve oyunun tüm sunumunu neredeyse bunlar içeriyor. Eğer izleyip de bitirirsen oyun senin için sadece oynanış odaklı bir oyuna dönecek ve eğer oynanışı beğenmezsen ise üzülecek olan sen olacaksın bence. Diyalogları kendin de seçecek olsan tekrar bildiğin şeyi yapmaya çalışmak sıkıntı verebilir insana. Ve muhtemelen hızlıca geçeceğin için senin için çok daha kısa bir deneyim olur.

Detroit ve Cyberpunk karşılaştırılmaz tabii ki ama hikayesinden çok zevk alamayabilirsin. Bir noktaya giderken mesela gerilim dolu bir yerdesin. Orada oyunun hikayesini etkileyen büyük bir şey olacak ve o gerilim ile sana yaşattığı duygu daha büyük olacak iken, yayıncıdan izlediğin aynı sahne orada bulunan sen olmadığın için sana aynı hissiyatı veremez. Ve tekrar oynadığında orada ne olacağını bildiğinden aslında düşünüp düşünüp "ne bölümdü be" dedirtecek yer sana sıradan bir yer gibi gelir.

Sabretmeni öneririm.

Aslında oyunu oyuncular gazladı ve bir sürü kişi buna katıldı. İyi bir oyun olacağını düşünüyorum ama çok büyük bir etki yapmasını beklemiyorum. Oyun çıkmadan böyle bir düşünce doğru değil ama iyi bir oyun olacağını düşünüyorum.

Herkesin söylediği gibi. Ertelenmese beklentinin 10 üzerinden 10 olacağı bir oyun ertelendikçe beklentiyi 10 üzerinden 20-30 falan yaptı. Beklenti 10 üzerinden 10 olarak karşılanmış olsa bile fazladan 20-30 puan oyunun "balon" olmasına sebebiyet veriyor. Çok ertelemeleri onların hataları.

Kendine sorman gereken soru güzel bir film izliyorsun bunu 5-6 ay sonra izlesem zevk alır mıyım veya daha önce izlediğin bir filmi tekrar izlerken ne kadar zevk aldığını düşün 3 farklı başlangıç var diye sonsuza kadar farklı gitmiyor seçtiğin hikaye sadece görevlerde yardım sağlıyor sana o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…