swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.438 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Cyberpunk 2077, Steam'de %65 indirimle 15,74 USD (641 TL)'ye düştü. (Teklifin geçerlilik süresi: 17 Ağustos) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 5 Ağustos 2025
Cyberpunk 2077, Steam'de %65 indirimle 15,74 USD (641 TL)'ye düştü. (Teklifin geçerlilik süresi: 17 Ağustos) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.518 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 5 Ağustos 2025 #2 Güzel fiyat, CD Projekt adamdır.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.371 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 dlc indirimde mi bilmiyorum ama bence dlc ile birlikte alın veya indirimde dlcyi alın dlc bana göre ana oyundan daha iyi
dlc indirimde mi bilmiyorum ama bence dlc ile birlikte alın veya indirimde dlcyi alın dlc bana göre ana oyundan daha iyi
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 5 Ağustos 2025 #4 swaghos dedi: Cyberpunk 2077, Steam'de %65 indirimle 15,74 USD (641 TL)'ye düştü. (Teklifin geçerlilik süresi: 17 Ağustos) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaz indiriminde kaça inmişti?
swaghos dedi: Cyberpunk 2077, Steam'de %65 indirimle 15,74 USD (641 TL)'ye düştü. (Teklifin geçerlilik süresi: 17 Ağustos) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaz indiriminde kaça inmişti?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.331 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 5 Ağustos 2025 #5 Öyledolaşanbirisiyim dedi: Yaz indiriminde kaça inmişti? Genişletmek için tıkla... Aynı. Bugüne kadar bu fiyatın altında hiç inmedi.
Öyledolaşanbirisiyim dedi: Yaz indiriminde kaça inmişti? Genişletmek için tıkla... Aynı. Bugüne kadar bu fiyatın altında hiç inmedi.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 5 Ağustos 2025 #6 steelumut dedi: Aynı. Bugüne kadar bu fiyatın altında hiç inmedi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun.
steelumut dedi: Aynı. Bugüne kadar bu fiyatın altında hiç inmedi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun.
handcuffs Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 611 Çözümler 4 5 Ağustos 2025 #7 Bende laptopta oynamalık oyun arıyordum şimdi bunu görünce almalı mıyım diye düşündüm. Yüksek ayarlarda ortalama 90 fps alabiliyormuş benim laptop videolarda gördüğüm kadarıyla sizce değer mi almaya?
Bende laptopta oynamalık oyun arıyordum şimdi bunu görünce almalı mıyım diye düşündüm. Yüksek ayarlarda ortalama 90 fps alabiliyormuş benim laptop videolarda gördüğüm kadarıyla sizce değer mi almaya?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.334 Çözümler 40 Yer Cayman Adaları 5 Ağustos 2025 #8 Teşekkürler hocam.
BayEDT Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #9 swaghos dedi: Cyberpunk 2077, Steam'de %65 indirimle 15,74 USD (641 TL)'ye düştü. (Teklifin geçerlilik süresi: 17 Ağustos) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam değermi açıkcası gta 5 ets 2 assetto corsa gibi oyunlar oynuyorum genelikle araba sürüş ve hiç rtx destekli oyun oynamadım rtx için değermi
swaghos dedi: Cyberpunk 2077, Steam'de %65 indirimle 15,74 USD (641 TL)'ye düştü. (Teklifin geçerlilik süresi: 17 Ağustos) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam değermi açıkcası gta 5 ets 2 assetto corsa gibi oyunlar oynuyorum genelikle araba sürüş ve hiç rtx destekli oyun oynamadım rtx için değermi