Ben indirdim sonradan yükselmeye başlıyor ama şimdi de oyunu açamıyorum. Oyna'ya basıyorum preparing to launch yazısı çıkıp kayboluyor oyun açılmıyor yardımcı olabilecek var mı?
Ben indirdim sonradan yükselmeye başlıyor ama şimdi de oyunu açamıyorum. Oyna'ya basıyorum preparing to launch yazısı çıkıp kayboluyor oyun açılmıyor yardımcı olabilecek var mı?
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\REDprelauncher.exe'yi oyunun kurulu olduğu dizinden açarsanız muhtemelen 0xc000007b hatası alacaksınız. İsterseniz deneyebilirsiniz.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Sistemsel bir hata olduğunu düşünmüyorum Steam üzerinden oynaya tıklayınca launcher acılmıyor belli bir süre sonra tekrar oyna butonu geliyor ancak oyunun dosyalarının içinden oyuna tıklayınca girebiliyorsun bir sacmalık var bu işte başka arkadaşlarımda launcher acılırken bende acılmıyor ama oyun dosyası içinden girebiliyorum oyuna