mcmuzaffer
Centipat
Arkadaşlar, oyun yüklendi ama saat 3'te açamadım. Neden böyle oldu bilen var mı?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Red launcher Steam’den açtığımda bende sorunsuz bir şekilde açılıyor. Sanırım launcher GOG’la bağlantı kuruyor. Bende GOG uygulaması var ve Steam’le bağlı, herhangi bir bağlantı sormadı. GOG Windows uygulamasını indirip hesap açın, Steam’le bağlayın. Bu sorunu çözebilir.Oyna deyince hiçbir şey olmuyor fakat oyun dosyalarından X64 bölümünde Cyberpunk exe açınca açılıyor. Sorunun kaynağı redlauncher.exe bunu çalıştırmıyor Steam nedense. Çalışan bir arkadaş exe dosyasını paylaşırsa çözüm olabilir sanırsam.
Edit//
Bahsettiğim dosyayı sildim ve Steam üzerinden doğrulama yaptım. Fakat sorunun çözümü olmadı oyna dediğimde oyun tepkisiz kalıyor daha doğrusu redlauncher açılmıyor. Yapılabilecek bir şey yok sanırım firmadan güncelleme beklemeliyiz.
Red Launcher Steam’den açtığımda bende sorunsuz bir şekilde açılıyor. Sanırım Launcher GOG’la bağlantı kuruyor. Bende GOG uygulaması var ve Steam’le bağlı, herhangi bir bağlantı sormadı. GOG Windows uygulamasını indirip hesap açın, Steam’le bağlayın. Bu sorunu çözebilir.
Söylediğiniz gibi Steam'e bağladım fakat hiçbir şey değişmedi GOG üzerinden başlatıyorum Steam'den başlatmaya çalışıyor fakat başlamıyor. Sorun aşırı saçma çözümü yok sanırsam.
--launcher-skip
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar Steam'den oyunun başlatma seçeneklerine aşağıda verdiğim kodu yazsın. Sıkıntısız bir şekilde oyun açılacaktır.
Kod:--launcher-skip

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.