Cyberpunk 2077 açılmıyor

mcmuzaffer

Centipat
Arkadaşlar, oyun yüklendi ama saat 3'te açamadım. Neden böyle oldu bilen var mı?

Teşekkürler.

Desktop Screenshot 2020.12.10 - 03.11.05.55.png

Hocam ayni problem bende de var be 3 kere sildim driverleri de tekrardan kurdum 3 kere simdi ise steami komple kaldirdim fakat oyunda siliniyor galiba steami kaldirinca tekrardan kuruyorum yardim edebilecek birisi varsa ulasirsa cok sevinecegim

Selamlar dostlar bende aynı sorundan yakınıyorum oyunu indirdik fakat steam üzerinden oynaya basınca açılmıyor hiç bişey olmuyor işlevsiz kalıyor öyle ekran kartım 1660s ondan mı acaba diye baktım güncelleme gelmiş onu da yapmama rağmen değişen bir şey olmadı.. sornunla ilgili çözümü olan varsa bizi de bilgilendirsin lütfen. herkese iyi günkler

Oyna deyince hiçbir şey olmuyor fakat oyun dosyalarından X64 bölümünde Cyberpunk exe açınca açılıyor. Sorunun kaynağı redlauncher.exe bunu çalıştırmıyor Steam nedense. Çalışan bir arkadaş exe dosyasını paylaşırsa çözüm olabilir sanırsam.
Edit//
Bahsettiğim dosyayı sildim ve Steam üzerinden doğrulama yaptım. Fakat sorunun çözümü olmadı oyna dediğimde oyun tepkisiz kalıyor daha doğrusu redlauncher açılmıyor. Yapılabilecek bir şey yok sanırım firmadan güncelleme beklemeliyiz.

Son düzenleme:
Oyna deyince hiçbir şey olmuyor fakat oyun dosyalarından X64 bölümünde Cyberpunk exe açınca açılıyor. Sorunun kaynağı redlauncher.exe bunu çalıştırmıyor Steam nedense. Çalışan bir arkadaş exe dosyasını paylaşırsa çözüm olabilir sanırsam.
Edit//
Bahsettiğim dosyayı sildim ve Steam üzerinden doğrulama yaptım. Fakat sorunun çözümü olmadı oyna dediğimde oyun tepkisiz kalıyor daha doğrusu redlauncher açılmıyor. Yapılabilecek bir şey yok sanırım firmadan güncelleme beklemeliyiz.
Red launcher Steam’den açtığımda bende sorunsuz bir şekilde açılıyor. Sanırım launcher GOG’la bağlantı kuruyor. Bende GOG uygulaması var ve Steam’le bağlı, herhangi bir bağlantı sormadı. GOG Windows uygulamasını indirip hesap açın, Steam’le bağlayın. Bu sorunu çözebilir.

Red Launcher Steam’den açtığımda bende sorunsuz bir şekilde açılıyor. Sanırım Launcher GOG’la bağlantı kuruyor. Bende GOG uygulaması var ve Steam’le bağlı, herhangi bir bağlantı sormadı. GOG Windows uygulamasını indirip hesap açın, Steam’le bağlayın. Bu sorunu çözebilir.

Söylediğiniz gibi Steam'e bağladım fakat hiçbir şey değişmedi GOG üzerinden başlatıyorum Steam'den başlatmaya çalışıyor fakat başlamıyor. Sorun aşırı saçma çözümü yok sanırsam.

Söylediğiniz gibi Steam'e bağladım fakat hiçbir şey değişmedi GOG üzerinden başlatıyorum Steam'den başlatmaya çalışıyor fakat başlamıyor. Sorun aşırı saçma çözümü yok sanırsam.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar Steam'den oyunun Başlatma Seçeneklerine aşağıda verdiğim kodu yazsın. Sıkıntısız bir şekilde oyun açılacaktır.

Kod:
--launcher-skip

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı