Cyberpunk 2077 alınır mı?

mamili

Decapat
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
653
Çözümler
3
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Steam hesabımda bir miktar para var Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum ancak geçmişte olan şikayetlerden dolayı emin değilim alıp oynayanız varsa tavsiye eder misiniz?
 
Oynamadım ama çekinceleriniz ilk zamanlardaki sorunlarsa büyük oranda düzeltildiklerini duydum hocam o yönde çekinceniz olmasın. Sisteminiz ve maddi durumunuz uygunsa alınıp oynanabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadım gayet güzel bir oyun. Galiba hiç bug yaşamadım. Bir kere görev bug'ı olmuştu onuda menüye çık gir yaparak düzelttim. Türü seviyorsanız alınır.
 
Çok yüksek hype oluşmuştu, kötü yorumların temel sebebi o. Ben oynarken çok zevk almıştım, muhteşem bir atmosfere sahip bence. Temel problemleri RPG elementlerinin yetersiz olması ve buglar. Bugların çoğu düzeldi gibi, bilgisayardan çok konsollarda sıkıntılıydı zaten. Bence alınabilir, hatta oynanması gereken bir oyun. Maalesef RPG elementleri ve hikaye ilerleyişi hayal kırıklığına sebep oldu. Anlatıldığı kadar da devasa yenilikler getiren bir oyun değil, çok muazzam beklentilerle girmeyin.
 
İlginizi cekiyorsa alın bence. Cok bug olacagindan korkuyorsaniz bekleyin patchlenince oynarsiniz. Yerel fiyatlandirmadan ne zaman vazgecer firmalar belli degil
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı