Cyberpunk 2077 alınır mı?

Birçok kişinin düştüğü hataya düşmeyip Cyberpunk 2077'nin bir RPG oyunu olduğunun, GTA 5 ile aynı amaçlarla geliştirilmediğinin farkındaysan alınır neden alınmasın. Ancak yok, birçok insan gibi GTA 5 ile karşılaştırıyorsan o zaman uzak dur.

Çünkü dediğim gibi biri RPG oyunuyken diğeri açık dünya aksiyon/macera oyunu sadece. Eğer kendi karakterini yaratıp o karakteri ister gizlilikle, ister hackleyerek, ister de bam güm savaşarak oynamayı ve bunu yaparken de ruh haline göre farklı farklı silahlar kullanmayı seviyorsan Cyberpunk 2077 tam aradığın oyun. Ancak yok, çizgisel bir oyun deneyimi istiyorum, oyun bana ne derse ben onu yapacağım hikayemi dinleyip çıkacağım diyorsan o istediğini tam olarak elde edemeyebilirsin.

Elde etsen dahi GTA 5 kadar tatmin edici olmayacaktır kesinlikle, yani sana kalmış. Cyberpunk 2077 kesinlikle çoğu insanın bahsettiği kadar kötü bir yapım değil, piyasada çok daha kötü yapımların çok daha fazla puanlar alıp iyi eleştirilerle anlatıldığına şahit oldum ben.
 
Oyunun indirimli fiyatı 124 TL oluyor ve böyle bir oyun için fiyatı gerçekten çok iyi. Oyunda birden fazla alternatif bulunmasının yanı sıra oyun GeForce NOW'da var. Yeterli bir sisteme sahip değilsen de GeForce NOW'dan oynayabiliyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı