Cyberpunk 2077 Almak İçin Sebepler

Kardeşim adamın maddi gücü yetmiyordur adam zaten zar zor bilgisayar almış, bu oyun 250 liradan aşağı olmaz adam bir de oyuna mı para verecek? Size ciddi söylüyorum her gün sevmediğim işe gidiyorum kalfasından tut bulaşıkçısından tut müşterisine kadar herkesin dırdırını çekiyorum ne için? Bilgisayar alıp hayalimde ki oyunları oynamak için. Bu oyunun olacağı ücret benim 3 aşağı 5 yukarı haftalığıma geliyor. Birde kapitalist konuşup insanları ayrıştırıyorsunuz. Ha param olursa neden almayayım? Moderatörler lütfen yorumumu silip bana ceza basmasın.
Şu an ortalama bile olmayan bilgisayar fiyatları 5 bin civarında. O bilgisayarı almak için para biriktirilebiliyor fakat 10 ay sonra çıkacak olan bir oyun için 250 TL mi biriktirilemiyor? Kusura bakma da düpedüz bahanedir bu kardeşim. Şimdiden korsan oynamaya yol yapmak demek oluyor seninkisi :) Tabii sen bilirsin beni ilgilendirmez. Yalnız mevcut oyun fiyatlarına göre 250 TL hiçbir şey. Az diye demiyorum, ülkemiz şartlarında verilebilecek en düşük fiyat bu. Hatta şu an 190 TL'ye kadar satılabiliyor sitelerde. Neyse iyi forumlar.

Son düzenleme:
Şu an ortalama bile olmayan bilgisayar fiyatları 5 bin civarında.

Abartıyorsun, ortalama bir PC 3000 lira civarından başlıyor klasik 4 çekirdekli bir işlemci ve RX 570 taktığın zaman o civarlarda tutuyor zaten fiyat. Fiyatlar eskisi kadar abartı değil bence artık.

Hele ki oyunun çıkmasına daha 10 ay varken değil mi? :) @EBA arkadaşın dediği gibi her gün kenara 2 TL koyulsa rahat alınır.
75 Kuruş bile yeterli olur ama gel gelelim ki halkımızın çoğunluğu, Nerede beleş oraya yerleş kafasında :) Yapacak bişey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı