Eray Öter Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #21 Skywalker 12 dedi: Ben açıkçası GameSatış gibi sitelerden alacağım. Online yok za Genişletmek için tıkla... Siz aldınız mı? Ben de gördüm 25 lira gibi fiyatlar ama güvenemedim.
Skywalker 12 dedi: Ben açıkçası GameSatış gibi sitelerden alacağım. Online yok za Genişletmek için tıkla... Siz aldınız mı? Ben de gördüm 25 lira gibi fiyatlar ama güvenemedim.
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #22 Eray Öter dedi: Siz aldınız mı? Ben de gördüm 25 lira gibi fiyatlar ama güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Sanırım yarın alacağım bu arkadaşlar 30 kişiye de aynı hesabı sattığından parayı çıkartıyorlar genelde oyunlar bulunur.Yarın alırsam yazarım.
Eray Öter dedi: Siz aldınız mı? Ben de gördüm 25 lira gibi fiyatlar ama güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Sanırım yarın alacağım bu arkadaşlar 30 kişiye de aynı hesabı sattığından parayı çıkartıyorlar genelde oyunlar bulunur.Yarın alırsam yazarım.
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #23 Patchsiz GTX 1650 ile medium 30 FPS alıyordum. Gayet oynanabilir aslında.