Oyunu bugün satın aldım. İlk defa oynadım. Ve sadece 2 saat katlanabildim ve şu an iade ettim. 2 saatlik deneyimle size verebileceğim bir şey olamaz. Yani beni referans alamazsınız. Fakat 1000'lerce oyun oynayan bir insan olarak şunu söylemek istiyorum. Samimiyetimle bu oyun gerçekten leş gibi bir oyun. Uzaklaştıkça nesnelerin kutu kutu kaybolması 2000'li yılların başında ilk defa 3 boyutlu oyunlara geçilme çağında kalmış vasat bir oyundur. Görevlerde aşırı derecede boş diyalog var. Çok fazla isim var. Oyunun ilk 2 saatinde bize bir sürü isimden bir sürü olaydan bahsediyorlar. Kardeşim ben oyunda hiç görmediğim insanların isimlerini ezberleyip ilerleyen zamanlarda AAA bu oydu falan dememmi lazım? Bana bölüm bölüm tek tek isim ver. Tek diyalogta 10 tane bilmediğim isim ve bilmediğim karakterlerden bahsediyorlar. Onun harici mekanikler gerçekten Orta Çağ'dan kalma. Kafasına mermi yiyen düşmanların ölmemesi. Hadi düşmanlar ölmüyor sivillerin ölmemesi aşırı derecede saçma. Bir görev verdi. Depoya girip çatışmaya giriyorduk. Gerçekten orada oyunun notunu verdim. Silahların mekaniklerinin rezilliği vuruş hissayının zayıf olması. Bomba attığımda sanki CS 1.6'daki bomba atmışım gibi bir mekanik. Düşmanlara ateş edip ya da vurduğunuzda sürekli aynı animasyonlar. Yerde can çekişen düşmana mermi sıktıgınızda o kişinin ayağa kalkıp tekrar yere düşmesi. Kral oyunda herhangi bir savaş oyunun mekanikleri bile daha güzeldir. Neyse 2 saatlik deneyime bu kadar yorum gayet yeterli. Çok yazan olmuş ve bunu destekliyorum; "Oyunda gram ruh yok" "motivasyon yok" Dümdüz yani. Parayı çöpe atmak isteyen alsın oynasın. Bu arada araba sürme mekaniklerine hiç değinmeyeceğim bile. Lütfen değerli zamanınızı bu oyunu oynayarak harcamayın arkadaşlar.