Cyberpunk 2077 beklentileri karşılayacak mı?

GTA 6 ile karşılaştırmak aşırı saçma daha o oyunun trailerı bile yok.
Ya ortalama üstü olur ya mükemmel olur ya da patlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
RPG ve seçimlere dayalı bir oyunu GTA ile kıyaslamanın anlamı nedir? Silahı ve arabayı gören GTA diyor. Bir Among Us'ı GTA ile kıyaslamadığınız kaldı.

Turbox alıp GETABEŞ'e akan kitle dışında beklentileri karşılayacaktır tahminimce.

Oyunu bekleyenlerin çoğu oyunu GTA olacak sanıyorlar ama değil. Oyun ağır bir RPG oyunu anladığım kadarıyla. Oyun GTA severleri idare eder ta ki GTA 6 çıkıp çıtayı arşa çıkarıncaya kadar. Ama bir RPG oyunu olarak baya iyi olacaktır.

Oyunu 2 ay önce aldım ve gerçekten çok hevesli bir şekilde bekliyordum. Taa ki Xbox Series X ile olan oynanış videosu yayınlanana kadar. Ben görsel şölene çok önem veren biriyim ve bu gerçekten beni üzdü. Diğer yanlardan ise gerçekten kendimin de çok fazla (gereksiz) heveslendiğimi düşünüyorum. Çünkü bu bir RPG oyunu ve o kadar fazla detay yapmaları gereken şey var ki şirketin gerçekten işi çok zor. Kısacası ben biraz fazla heves yaptığımı ve yapıldığını düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşırı beklenti var 2026’da bile oynanır bence GTA 5 gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı