Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Doğru mu?

Ben çok büyük sorun olacağını sanmıyorum. Paylaşılan test sonuçları facia ve mantıksız olduğu için doğru olduğunu da düşünmüyorum. Ak koyun kara koyun yarın belli olur.

Peki merak ettiğimden soruyorum RX580 16 GB RAM Ryzen 5 1600 sistemde sorun yaşatır mı?

Ön sipariş vermeyin o zaman hocam. Ben vermedim. Ben babama güvenmiyorum CDPR'a neden güveneyim? Öncelikleri her zaman konsollar bu firmaların hep aynı tas aynı hamam.

Benchmark videoları internete düşmeye başlamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım oynamak hayal olacak.

Nvidia experince bugün güncelleme gönderdi. Ben hala çok büyük optimizasyon sorunu olmayacağını düşünüyorum. İadere edecek seviye de olsa yeter. İlk gün yaması da sorunların bir çoğunu çözecektir. Erteleme bence boşuna olmadı. Tabi bunlar umutlarım ilk 20dk oynanışı izlediğimde müthiş bir hikaye ve diyalog süreci var. Hataların giderildiğinde müthiş bir deneyim bırakacağından eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…