R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 13 Aralık 2020 #1 İnternette şu kadar oynadım daha yüzde 10 bitmiş tarzı yorumlar görünce merak ettim, nereden bakılıyor bu yüzdeye?
İnternette şu kadar oynadım daha yüzde 10 bitmiş tarzı yorumlar görünce merak ettim, nereden bakılıyor bu yüzdeye?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 13 Aralık 2020 #2 Şu kısım olabilir, emin değilim. İlk oynayışımda ana hikayeden ilerlememe rağmen uzun süre %10'da takılı kalmıştı. Sonra bir anda %75-%90 olmuştu.
Şu kısım olabilir, emin değilim. İlk oynayışımda ana hikayeden ilerlememe rağmen uzun süre %10'da takılı kalmıştı. Sonra bir anda %75-%90 olmuştu.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 13 Aralık 2020 #3 Ma'at dedi: Şu kısım olabilir, emin değilim. İlk oynayışımda ana hikayeden ilerlememe rağmen uzun süre %10'da takılı kalmıştı. Sonra bir anda %75-%90 olmuştu. Eki Görüntüle 778232 Genişletmek için tıkla... Bende üç kısım var orada. Her birinin yüzdesi farklı.
Ma'at dedi: Şu kısım olabilir, emin değilim. İlk oynayışımda ana hikayeden ilerlememe rağmen uzun süre %10'da takılı kalmıştı. Sonra bir anda %75-%90 olmuştu. Eki Görüntüle 778232 Genişletmek için tıkla... Bende üç kısım var orada. Her birinin yüzdesi farklı.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 13 Aralık 2020 #4 CanPatrioTic dedi: Bende üç kısım var orada. Her birinin yüzdesi farklı. Genişletmek için tıkla... İlerleyince bende de üç oldu. Oyun içi net bir ilerleme yüzdesi olduğunu düşünmüyorum.
CanPatrioTic dedi: Bende üç kısım var orada. Her birinin yüzdesi farklı. Genişletmek için tıkla... İlerleyince bende de üç oldu. Oyun içi net bir ilerleme yüzdesi olduğunu düşünmüyorum.