Cyberpunk 2077, CS:GO oyununu geçti

Cyberpunk'la CS:GO karşılaştırması neden yaparsınız ki nedir bu nefretiniz bir açık bulmak için anlamış değilimin zamamında Apex CS:GO'yu gömücek dediniz Apex'den eser yok. Cyberpunk oyunu neeee CS:GO oyunu ne? Ayrıca yüksek olması gayet normal bu Cyberpunk için değil birçok oyun içinde geçerli 1 sene boyunca 4 gözle beklenen bir oyunun 1.günü olmadan bu kadar çok oynanması gayet normal, 3-5 gün sonra tekrar göz geçirin bakalım ne olacak.
+Olarak CS:GO'da hile olmasına rağmen hala tahta oturuyor hele bir anti-cheat getirirse uff.

Cyberpunk'la CS:GO karşılaştırması neden yaparsınız ki nedir bu nefretiniz bir açık bulmak için anlamış değilimin zamamında Apex CS:GO'yu gömücek dediniz Apex'den eser yok. Cyberpunk oyunu neeee CS:GO oyunu ne? Ayrıca yüksek olması gayet normal bu Cyberpunk için değil birçok oyun içinde geçerli 1 sene boyunca 4 gözle beklenen bir oyunun 1.günü olmadan bu kadar çok oynanması gayet normal, 3-5 gün sonra tekrar göz geçirin bakalım ne olacak.
Hocam nefret ne alaka?

+Olarak CS:GO'da hile olmasına rağmen hala tahta oturuyor hele bir anti-cheat getirirse uff.
Cyberpunk ve CS:GO karşılatırması.
Hangi ara Cyberpunk ile CS:GO oyunlarını karşılaştırdım ki? Sadece oynayan oyuncu sayısı geçti diyorum.

Hocam nefret ne alaka?

Hocam nefret kelimesi kullanmak yanlış olur kusura bakmayın. Şunu demek istedim.
Şimdi Cyberpunk oyunu ile CS:GO karşılaştırılabilir mi sizce? Veya işte bu konu başlığı gibi sözler söylenebilir mi?
Hani Valorant vs CS:GO anlarımda 2077vs CS:GO saçma geliyor.
-En önemli detay da şu CS:GO oynuyor beceremiyor hile bahanesiyle laf atıyor. vs. Demek istediğim.
Hangi ara Cyberpunk ile CS:GO oyunlarını karşılaştırdım ki? Sadece oynayan oyuncu sayısı geçti diyorum.

Oda bir karşılaştırma değil mi oyun türleri aynı değil sonuçta.

Hocam nefret kelimesi kullanmak yanlış olur kusura bakmayın. Şunu demek istedim.
Şimdi Cyberpunk oyunu ile CS:GO karşılaştırılabilir mi sizce? Veya işte bu konu başlığı gibi sözler söylenebilir mi?
Hani Valorant vs CS:GO anlarımda 2077vs CS:GO saçma geliyor.
-En önemli detay da şu CS:GO oynuyor beceremiyor hile bahanesiyle laf atıyor. vs. Demek istediğim.
Tamam hocam önemli değil, şimdi ne demek istediğiniz anladım.

MEVCUT OYUNCU
BUGÜNKÜ ZİRVE
OYUN
820,700​
1,003,264​
Cyberpunk 2077
443,775​
1,008,334​
Counter-Strike: Global Offensive
347,406​
604,562​
Dota 2
186,664​
390,512​
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
56,943​
112,488​
Grand Theft Auto V
52,848​
100,766​
Destiny 2
52,185​
72,013​
Team Fortress 2
46,755​
96,765​
Apex Legends
44,884​
101,850​
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
37,939​
47,510​
PAYDAY 2

Steam: Game and Player Statistics (steampowered.com)
Geçer tabii. Biri 2014 yılında çıkmış bir oyun. Biri 2020'de 1.000.000 kere ertelenmiş bir oyun ve çok beklenilen bir oyun.

Oda bir karşılaştırma değil mi oyun türleri aynı değil sonuçta.
En ufak bile karşılaştırma yapmıyorum burada. Ben burada Cyberpunk oyunu CS'den çok daha iyi veya CS çöp gibi söylemlerde bulunmadım. Anlık oynayan oyuncu sayısını söylemem ile iki farklı oyunu karşılaştırdığımı nereden çıkarıyorsunuz hala anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı