Cyberpunk 2077 Devam Oyunu Geliyor

Yepyeni oyun içi hatalar ve oyunun çöktüğünü belirten daha yaratıcı uyarılar için sabırsızlanıyorum 😍.
Önyargılarınla mutlu olabilirsin umarım.
Cyberpunk 2077 Devam Oyunu

CD Projekt RED, yaklaşan genişleme paketinin yanı sıra Cyberpunk 2077 için de bir devam oyunu geleceğini duyurdu. Stüdyo, “Orion, Cyberpunk serisini daha da ileriye taşıyacak ve bu karanlık gelecek evreninin potansiyelinden yararlanmaya devam edecek olan bir sonraki Cyberpunk oyunumuzun kod adıdır” şeklinde bir tweet attı. Bu açıklamanın dışında ise hiçbir detay verilmiyor. CD Projekt RED, […]

Devamı: Cyberpunk 2077 Devam Oyunu Geliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Cyberpunk 2077'nin evrenini çok sevdiğim için bu habere çok sevindim, umarım biran önce kalitesine kalite ekleyerek çıkış yapar.
 
Oyunu bayağı sevmiştim ama hak ettiği değeri görmemişti. Animesiyle birlikte yeniden bir hype oluşturunca oyunun farkına vardılar sonunda. Umarım daha iyi cilalanmış bir şekilde çıkar ilk oyununa kıyasla.

GTA 6 bin basar cyberbuga.
 
GTA 6 bin basar cyberbuga.

Aşırı saçma bi' noktaya değindiniz. GTA ile Cyberpunk'ı nasıl birbirine bağladınız hiç anlamamamla birlikte daha çıkmamış bir oyun ile çıkmış bir oyunu kıyaslamanız daha absürt. Ki burada kimse GTA 6 ya kötü demedi, hatta konuda GTA'dan bahseden tek kişi sizsiniz. Ne içiyorsanız ismini alayım bu kafaya benim de bir ulaşmam lazım.
 
Cyberpunk 2077 çıkalı 2 yıl olacak ilk DLC daha yeni geliyor. Yani gelecek herhalde daha net bir tarih yok 2023 diyorlar sadece. Devam oyununu 10 yıldan önce çıkaramaz bunlar. Cyberpunk 2077 evreni güzel devam oyunun da gelmesi güzel ama ne kadar ders aldılar orası muamma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı