Sürprizbozan Cyberpunk 2077 farklı sonları da benzer mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Abiler, selamünaleyküm.

Oyunu şu şekilde bitirdim: Arasaka'nın oğlunu yakalıyoruz, sonra ameliyat ediyorlar bizi çipi cikarmak için ameliyattan sonra aynı testi birçok defa yapıp çıldırtıyorlar. En son helman gelip zihnimizi depolayacagini soyluyor bize. Bende kabul ettim. Ana hikaye şimdi oyun önümde açık, karakterlerin mesajını dinliyorum. Eğer sözleşmeyi kabul etmeseydik sağ kalır mıydık? Kayıt noktasından tekrar buraya gelsem sözleşmeyi kabul etmesem sağ kalir miyiz? Oyun hiç istemediğim şekilde bitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arasaka sonu en kötü son hocam. Zaten o binanın tepesine gelip her farklı sonu deneyebilirsiniz, kendiniz görmüş olursunuz.

Demeyin hocam ya. Ya bir şekilde öleceğimi kabullenmiştimde johnny ile savaşarak ölüp iz bırakmayi daha çok istiyordum.

Zaten en sonda sandalyeye otururken ki yüz ifadesi beni bitirdi.

Oyunda sağ kalma yok ama yanlış hatırlamıyorsam maksimum 6 ay yaşama var.

@GGHOST binanın tepesinde oyunun sonunu seçme ekranında seçmeyip birkaç dakika beklerseniz gizli son açılıyor. Dediğiniz Johnny ile savaşarak ölme kısmını gerçekten yaşıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı