Sürprizbozan Cyberpunk 2077 görevde sorun mu var?

• Konuyu başlatan Quewer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 4.428
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Herkese selamlar, oyunu 2 gündür oynuyorum ve hikayesi mükemmel. Açıkçası şu anda ana hikaye odaklı ilerliyorum, birkaç yan görev yapmayı denedim, pek sarmadı. Oyunun ana hikayesinde bir görevde takıldım, Evelyn Parker'ı kaçırdıktan sonra bay el ile konuştum, sonrasında "bay El'in aramasını beklerken oyalan." diye bir görev geldi.

Oyunun haritasını dolaştım 30 dakika civarı ancak bay el aramadı. Görevde herhangi bir bug olabilir mi acaba? Eğer bir bug varsa nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum, teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanı ileri almayı ya da Save'i tekrar açmayı deneyin. Daha bugün aynı görevi yaptım. Arabayla 2 dk falan dolaştıktan sonra aramıştı beni. Bu arada yan görevleri yapmanızı tavsiye ederim. 2-3 tane çok orijinal görev var. Pişman olmazsınız.

Hocam bir tane araba görevi vardı Delamain'le ilgili o kadar sıkıcıydı ki oyunda soğudum. Önerebileceğiniz güzel, heyecanlı bir görev varsa söyleyebilir misiniz lütfen?
T tuşuna basıp zamanı ileri al.
Hocam T tuşuna basınca telefon açılıyor, internetten baktım envantere girdikten sonra Esc tuşuna basıp zamanın ileriye sarılabiliyormuş. Ancak oyunu yaklaşık 1 hafta ileri sardım, yine aramadı.

Günlüğü açınca açınca "Ana İşler" diye bir kısım var, orada 3 tane görev vardı, ben başka bir tane görev seçtim. Bu göreve daha sonra dönmeyi düşünüyorum.

Herkese yardımlarından ötürü çok teşekkür ederim.

Peralez tarafından aranacaksın o görevi kesin yap. Bir de bir adam hapisten çıkıyordu. O adamı öldürmen için seni tutuyorlardı. O görevi de yapmanı tavsiye ederim. Bu görevler hemen bitmiyor ilerleyişe göre sonradan devam ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…