TRCONNOR
Decapat
Daha fazla
Sen DLC görevlerine girmezsen başlamaz O, sıkıntı yok.
Tamamdır hocam.
Sen DLC görevlerine girmezsen başlamaz O, sıkıntı yok.
Senin oyun buga girmiş sanırım. "Hürriyet Hayaleti" DLC görevi ancak Evelyn Parker ile alakası yok.
Dostlar, bayağı bir görev yaptım ama hala görev gelmiyor. Bir bug mı oldu yoksa oyunda birini mi aramam gerekiyor, tam anlamadım. Hanako arasaka isimli ablamız aradı, konuştu ve "bir şey bulursan dön" dedi bana. Ancak ana görev gelmiyor. Bayağı bir yan etkinlik de yaptım. (oyuna ilk başladığım zamanlarda bilmeden Phantom Liberty DLC görevlerinden 2-3 tanesini yapmışım. Fark ettiğimde bir daha yapmadım tabii. DLC'yi oyunu bitirdikten sonra başlamak istiyorum çünkü.)
Ya dostlar konudan alakasız olacak ama oyunu bitirdim ama tam anlamadım hanako ablayla buluşmadan önce Rogue ablamızla konuştum oyun dedi 1 gün bekle seni aracak ben 3 gün bekledim tık yok neyse dedim herhalde arar hanako ablanın görevine gittim meğer onun görevi son görevmiş arasakaya gittik birlikte çipi çıkardılar filan uzayda uyandı bizimki sonra dediler az zamanın gene ölcen yani ben bu lanet oyuna bu v yi kurtaracağım diye boşunamı 30 saat gömdüm şimdi gene ölcekmiş bu zaten (işin kötüsü Rogue abla hala aramadı )
Oyunda bir sürü son var ama senin yaptığın son kötülerden biri.
DLC'nin bazı sonları hariç hiçbir ana oyun sonunda v kurtulamıyor.
Spesifik yan görevleri yaptığında(Rogue veya panam gibi) en sondaki çatı katında bu kişileri arayabilirsin. Örnek olarak Rogue'u veya panam, kadın karakter oynuyorsan Judy gibi. Bunların hepsi farklı bir son açar. Sadece ana görevlerden gidersen bu dediğim sonları açamazsın ve kötü sonla bitirirsin oyunu. Ek görevlerde bazen seni sonra ararım gibi ifadeler duyarsın, zaman ilerletme etkili olmaz bazılarında ve gerçekten o kadar zaman veya daha fazla geçmesi gerekir oyun içinde. O yüzden sen bekleme diğer görevleri yap onlar arar seni illa. Bu kadar görev var hemen biter deme senin şu görev ekranına baktığımda oyunun %60'ını görmemişsin izlenimine kapılıyorum mesela, ek görev derken de siber kasap vs. onları işin içine katmıyorum yani direkt hikayeyle bağlantılı görevler. Ek görevler bitti diyorsun mesela pat diye biri arıyor, al sana yeni bir karakter 3-4 saat oynanış süresi ekliyor. Tamam bu da bitti diyorsun, johnny diyor gel bir ekibe bakalım, oradan da ekliyor vs.
Nocturne OP55N1 oyunun final bölümü olduğu için oyunu bitirdiğinde açık dünyada bu görevden öncesine bırakıyor seni. Ek görevleri yapıp daha iyi sonları yapabilirsin. Ek görevler de iyidir bence oyunun esas tadı orada zaten. Onlardan da en son DLC'ye girersen eğer onu da bitirdin diyelim Nocturne bölümüne girdiğin vakit çatı katında DLC'den birilerini de arayabiliyorsun seçimlerine göre.
Spoiler olmasın ama Rogue'nin açtığı son bence oyunun en iyi sonu.Hocam ben panam ne zaman arasa hep gittim ya da işte river arasa hep gittim zaten johny sonda diyordu panam ara yardım etsin falan ama ben şöyle bir mantık yürüttüm. Panam ve klanı Max 50 kişi arasaka desen koca bir ordu 50 kişi ile ne yaparızki boşuna panam filan belki ölür dedim kimseyi riske atmayalım. Bu mantıkda düşündüm neyse ki save oradan alır Rogue ablayı beklerim belki en azından daha bir son açılır arasakayı seçmem bir de her halükarda v ölcekse ben niye oyunun başından beri bu herifi kurtaracağım kendimi harcadım çok saçma bir seçim olmuş bir de 3 tane son olsa hadi neyse 7 son ne ya
Sanırım biraz ara vereceğim çünkü oyunun son 3 saati bana baygınlık getirdi hiç eğlenmedim biraz ara verip ondan sonra adam gibi bitiririm kaldığım yerden şahsen oyuna çok hypelanarak girdim ama hüsrana uğradım dedim bir de buglar filan yoktur oyunu güzel oynarım ama oyun bildiğiniz dökülüyor iç içe geçmiş karakterler zıplayan ve havada duran arabalar filan Cyberpunk benim için ortalama bir oyun oldu Witcher 3 yapan adamlar nasıl bunu yaptı acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.