MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #11 FalconPolat dedi: Milyarlarca soru işareti tarzı saçmalıklar olmasın Witcher de olduğu gibi. Genişletmek için tıkla... Niye ki? Bence az bile koymuşlar. Ben keşke keşfedecek daha fazla "?" olsaydı diyorum Velen/Novigrad bölgesinde.
FalconPolat dedi: Milyarlarca soru işareti tarzı saçmalıklar olmasın Witcher de olduğu gibi. Genişletmek için tıkla... Niye ki? Bence az bile koymuşlar. Ben keşke keşfedecek daha fazla "?" olsaydı diyorum Velen/Novigrad bölgesinde.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.680 Makaleler 21 Çözümler 98 27 Ağustos 2019 #12 Tam amele işi de ondan. Hepsi aynı zaten ya haydut var ya da loot.
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #13 Şu oyunda TPS seçeneği olsa benim için kat kat daha güzel olurdu. Ama malum, CDPR yaptığı için mecbur alacağız
Şu oyunda TPS seçeneği olsa benim için kat kat daha güzel olurdu. Ama malum, CDPR yaptığı için mecbur alacağız
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #14 FalconPolat dedi: Tam amele işi de ondan. Hepsi aynı zaten ya haydut var ya da loot. Genişletmek için tıkla... İkisi de lazım bana zaten . Tüm efsunger setlerini üreteceğim için bol bol loot ve haydut eşyası lazım. Skellige denizindeki soru işaretleri baya can sıkıcıydı gerçi.
FalconPolat dedi: Tam amele işi de ondan. Hepsi aynı zaten ya haydut var ya da loot. Genişletmek için tıkla... İkisi de lazım bana zaten . Tüm efsunger setlerini üreteceğim için bol bol loot ve haydut eşyası lazım. Skellige denizindeki soru işaretleri baya can sıkıcıydı gerçi.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Ağustos 2019 #15 MertAkyz dedi: Şu oyunda TPS seçeneği olsa benim için kat kat daha güzel olurdu. Ama malum, CDPR yaptığı için mecbur alacağız Genişletmek için tıkla... Adamlar FPS moduna odaklanıp kendimizi dünya parçası haline getirmemizi istiyor. Mod yapımcılarına bırakacaklar TPS'yi.
MertAkyz dedi: Şu oyunda TPS seçeneği olsa benim için kat kat daha güzel olurdu. Ama malum, CDPR yaptığı için mecbur alacağız Genişletmek için tıkla... Adamlar FPS moduna odaklanıp kendimizi dünya parçası haline getirmemizi istiyor. Mod yapımcılarına bırakacaklar TPS'yi.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 27 Ağustos 2019 #16 MertAkyz dedi: Şu oyunda TPS seçeneği olsa benim için kat kat daha güzel olurdu. Ama malum, CDPR yaptığı için mecbur alacağız Genişletmek için tıkla... Oyun çıktığı zaman TPS modunu yapan birisi illa çıkacak.
MertAkyz dedi: Şu oyunda TPS seçeneği olsa benim için kat kat daha güzel olurdu. Ama malum, CDPR yaptığı için mecbur alacağız Genişletmek için tıkla... Oyun çıktığı zaman TPS modunu yapan birisi illa çıkacak.
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #17 Random.Person dedi: Adamlar FPS moduna odaklanıp kendimizi dünya parçası haline getirmemizi istiyor. Mod yapımcılarına bırakacaklar TPS'yi. Genişletmek için tıkla... FPS modunda da ben hikayeye odaklanamıyorum. Yönettiğim karakteri hikayeli oyun oynarken görememek hep sinirimi bozmuştur. Artık modluyacağız mecbur.
Random.Person dedi: Adamlar FPS moduna odaklanıp kendimizi dünya parçası haline getirmemizi istiyor. Mod yapımcılarına bırakacaklar TPS'yi. Genişletmek için tıkla... FPS modunda da ben hikayeye odaklanamıyorum. Yönettiğim karakteri hikayeli oyun oynarken görememek hep sinirimi bozmuştur. Artık modluyacağız mecbur.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Ağustos 2019 #18 MertAkyz dedi: FPS modunda da ben hikayeye odaklanamıyorum. Yönettiğim karakteri hikayeli oyun oynarken görememek hep sinirimi bozmuştur. Artık modluyacağız mecbur. Genişletmek için tıkla... Ayaklarımı görebildiğim sürece her zaman FPS tercihimdir.
MertAkyz dedi: FPS modunda da ben hikayeye odaklanamıyorum. Yönettiğim karakteri hikayeli oyun oynarken görememek hep sinirimi bozmuştur. Artık modluyacağız mecbur. Genişletmek için tıkla... Ayaklarımı görebildiğim sürece her zaman FPS tercihimdir.