Cyberpunk 2077 Herkeste Farklı Görünmesi

334709

Hectopat
Merhaba dostlar. Bir şeyi tartışmak ve sormak istiyorum size. Bu oyun neden herkeste farklı gözüküyor? Arkadaşıma görevlerde yardımcı olurken fark ettim bunu ilk başta. Sonra araştırdım ve sadece bizde farklı değilmiş.
Judy ile BD yapmaya gittiğimizdeki sahne canlansın aklınızda.
1607936664948.png

Bu farktan bahsediyorum. Reddit vb. çoğu kaynakta çoğu insanda farklı görüntü aldığını söylüyor. Alttaki görsel xBox One sahibi birisine ait.

1607936770289.png

Bu da Series X sahibi birisine:

1607936858331.png

Bu da bende gözüken hali:

1607936897127.png

Yüksek ayarlarda oynuyorum. Bunun sebebini ne olarak görüyorsunuz? Ekran kartlarına Cyberpunk için gelen farklı sürücülerden dolayı mı sizce? Attığım 2 örneğin de konsol olması şaşırtmasın. PC'de de gayet kaliteli modelleme görenler var. Şaşırtıcı. Bu arada arkadaşım düşük ayarlarda attığım 2 konsol örneğindeki gibi kaliteli modelleme görüyor.

O problemin yalnızca Low ile High ayarlar arasındaki fark olduğunu söylüyorlardı.
Demek ki değilmiş.
Ocak'a kadar dayanın. Güncellemeler yolda.

Merhaba dostlar. Bir şeyi tartışmak ve sormak istiyorum size. Bu oyun neden herkeste farklı gözüküyor? Arkadaşıma görevlerde yardımcı olurken fark ettim bunu ilk başta. Sonra araştırdım ve sadece bizde farklı değilmiş.
Judy ile BD yapmaya gittiğimizdeki sahne canlansın aklınızda.
Eki Görüntüle 779649

Bu farktan bahsediyorum. Reddit vb. çoğu kaynakta çoğu insanda farklı görüntü aldığını söylüyor. Alttaki görsel xBox One sahibi birisine ait.

Eki Görüntüle 779652

Bu da Series X sahibi birisine:

Eki Görüntüle 779658

Bu da bende gözüken hali:

Eki Görüntüle 779660

Yüksek ayarlarda oynuyorum. Bunun sebebini ne olarak görüyorsunuz? Ekran kartlarına Cyberpunk için gelen farklı sürücülerden dolayı mı sizce? Attığım 2 örneğin de konsol olması şaşırtmasın. PC'de de gayet kaliteli modelleme görenler var. Şaşırtıcı. Bu arada arkadaşım düşük ayarlarda attığım 2 konsol örneğindeki gibi kaliteli modelleme görüyor.
Judy'i bir güzel dövüp öylece oraya koymuşlar gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı