Cyberpunk 2077 HxD kod bulunamadı hatası

Vamiret

Hectopat
Merhabalar. Benim Cyberpunk'ım var. FPS arttırmak için HxD uygulamasından kod değişitiriliyormuş. 10 tane video izledim herkeste kod bulunuyor ama bende bulanamadı diyor. Tamamen aynı şekilde yapıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Benim Cyberpunk'ım var. FPS arttırmak için hxD uygulamasından kod değişitiriliyormuş. 10 tane video izledim herkeste kod bulunuyor ama bende bulanamadı diyor. Tamamen aynı şekilde yapıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Yeni sürüme geçtiğiniz içindir, o videolar sanırım eski sürüm için.

Benim alalı 2 gün oldu hemen indirdikten sonra güncelleme geldi 2 GB'lik. Ondan sonra kalktı mı yani?

Evet bende eski sürümde o videodaki işlemleri yaparak FPS'mi artırmıştım, yeni sürümlerle FPS ciddi anlamda düştü. ( Yeni sürümde High'da 35 FPS veriyordu, her şeyi Ultra yaptım yine 30-35 arası verdi, sonra oynayasım gelmedi)

Evet bende eski sürümde o videodaki işlemleri yaparak FPS'mi artırmıştım, yeni sürümlerle FPS ciddi anlamda düştü. ( Yeni sürümde High'da 35 FPS veriyordu, her şeyi Ultra yaptım yine 30-35 arası verdi, sonra oynayasım gelmedi)

Peki yeni sürümden sonra hxd yine sende de bulunamadı dedi mi bilmiyorsan bakar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı