Çözüldü Cyberpunk 2077 "içerik dosyası kilitli" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ulş

Centipat
Cyberpunk güncellemesini yapmaya çalışıyorum oyun iniyor ancak içerik dosyası kilitli hatası alıp uyarı veriyor, oyun açılmıyor. İndirme geçmişini sildim, oyunu silip yükledim, dosya bütünlüğünü doğruladım ancak hala çözemedim.

Bilgisayar özellikleri şu şekilde;
AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor 3.85 GHz.
16 GB 3200MHz RAM.
MSI GTX 1660 Ti.

Oyunu yaklaşık 10 saat sıkıntısız oynadım ancak güncellemeden sonra açamadım bir daha.

21 Aralık 2020.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun tekrar yükleniyor şu anda sıfırdan indikten sonra bakıcam teşekkür ederim.

Anti virüs programı yok bilgisayarda.
1-Başlamak için, görev çubuğuna sağ tıklayıp bağlam menüsünden " görev yöneticisi "ni seçerek Steam'i kapatın.

2-Steam Client bootstrapper işlemini bulun, tıklayın ve ardından aşağıdaki " görevi sonlandır " düğmesine basın.

3-Ardından, masaüstündeki / görev çubuğundaki Steam simgesine sağ tıklayın (veya makinenizde yapılandırılmışsa da).

4-" yönetici olarak çalıştır " ı seçin.

5-Steam başlatılacak, ardından güncellemeyi indirip yükleyecektir.

Bunu dener misin? (Alıntıdır)
Oyun tekrar yükleniyor şu anda sıfırdan indikten sonra bakıcam teşekkür ederim.

Anti virüs programı yok bilgisayarda.
1-Başlamak için, görev çubuğuna sağ tıklayıp bağlam menüsünden " görev yöneticisi "ni seçerek Steam'i kapatın.

2-Steam Client bootstrapper işlemini bulun, tıklayın ve ardından aşağıdaki " görevi sonlandır " düğmesine basın.

3-Ardından, masaüstündeki / görev çubuğundaki Steam simgesine sağ tıklayın (veya makinenizde yapılandırılmışsa da).

Çözüm
Oyun açılma noktasına gelmediği için böyle bir sorun şey yapamıyorum.

Teşekkür ediyorum oldu.
:)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    136,9 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı