Cyberpunk 2077 için 6900 TL sistem tavsiyesi

Ama hocam şöyle düşünün. Bilgisayarınız yavaş büyük ihtimal ilerdede fazla iş görmez. Alacağınız Xbox Series S konsolda fiyat performans ürünü yani ilerdeki oyunlarıda açmayabilir. Eğer geleceğe dönük yatırım yapmak istiyorsanız bence paranızı PC ye harcayın. Ama evinizdeki PC'nizden memnunsanız ve her 5 yılda bir konsol alabilecekseniz Series S alabilirsiniz.

Ama hocam şöyle düşünün. Bilgisayarınız yavaş büyük ihtimal ilerdede fazla iş görmez. Alacağınız Xbox Series S konsolda fiyat performans ürünü yani ilerdeki oyunlarıda açmayabilir. Eğer geleceğe dönük yatırım yapmak istiyorsanız bence paranızı PC ye harcayın. Ama evinizdeki PC'nizden memnunsanız ve her 5 yılda bir konsol alabilecekseniz Series S alabilirsiniz.
sonra iş e girip ps5 almayı düşünüyorum

gta 5 düşük ayarlarda oynayabiliyorum

ama kasıyor

eba için ve video izliyorum artık
İstediğiniz alın hocam. Ben size önerilerimi sundum istediğinizi yapabilirsiniz. Bende PS5 Dijital Sürümü bekliyorum 2021 de gelcek dediler bakalım inşallah gelir 1 ay oldu stoklarda yok :D
Neyse hocam iyi forumlar size iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı