pc de 4 gb ram i3 3 nesil işlemci intel 4000 varElinizde hali hazır bir PC varsa alabilirsiniz.
Gündelik ihtiyaçlarınızı görüyordur. Evde hiç PC yoksa PC almanızı önerecektim.pc de 4 gb ram i3 3 nesil işlemci intel 4000 var
2013 de aldım
gta 5 düşük ayarlarda oynayabiliyorumGündelik ihtiyaçlarınızı görüyordur. Evde hiç PC yoksa PC almanızı önerecektim.
ama kasıyorgta 5 düşük ayarlarda oynayabiliyorum
eba için ve video izliyorum artıkgta 5 düşük ayarlarda oynayabiliyorum
ama kasıyor
sonra iş e girip ps5 almayı düşünüyorumAma hocam şöyle düşünün. Bilgisayarınız yavaş büyük ihtimal ilerdede fazla iş görmez. Alacağınız Xbox Series S konsolda fiyat performans ürünü yani ilerdeki oyunlarıda açmayabilir. Eğer geleceğe dönük yatırım yapmak istiyorsanız bence paranızı PC ye harcayın. Ama evinizdeki PC'nizden memnunsanız ve her 5 yılda bir konsol alabilecekseniz Series S alabilirsiniz.
İstediğiniz alın hocam. Ben size önerilerimi sundum istediğinizi yapabilirsiniz. Bende PS5 Dijital Sürümü bekliyorum 2021 de gelcek dediler bakalım inşallah gelir 1 ay oldu stoklarda yokgta 5 düşük ayarlarda oynayabiliyorum
ama kasıyor
eba için ve video izliyorum artık
Ben de yurt dışından alacağım inşallah.İstediğiniz alın hocam. Ben size önerilerimi sundum istediğinizi yapabilirsiniz. Bende PS5 Dijital Sürümü bekliyorum 2021 de gelcek dediler bakalım inşallah gelir 1 ay oldu stoklarda yok
Neyse hocam iyi forumlar size iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.