Cyberpunk 2077 için GTX 1650S vs. RX 570 8 GB

Normal RX 570'e göre 2-3 FPS fazla verir. Soğutması iyi olduğundan OC yapabilirsin. 1080P ayarlarda eski oyunları en yüksek ayarda çalıştırır. Yeni oyunları orta-yüksek karışımı yine oynatıyor. Eğer ultra ayarlarda Cyberpunk oynama takıntın yoksa 2. sistemi alabilirsin. 1. sistemin SSD'sine kronik arızalı diyorlardı. Taksit olarakta rahat olduğunu söyledin.

1650 Super sistem almaya çalışacağım olmadı bunu alacağım. Cyberpunk için nasıl bir performans bekliyorsun? Kartın sıkıntıları var mı?

Ayrıc 8 GB işleyemez deselerde başka konularda işleyebildiğini öne süren kullanıcılar var. Grafiği yükseğe çekince gayette kullanıyormuş. Doğru mu? Bu doğruysa RX 570'in bir avantajı daha olur benim için.

Son düzenleme:
Cyberpunk 2077 için orta ayarlarda 40 FPS'in altına düşmeden oynarım diye düşünüyorum. Bende olmadı ama Wattman hatası olabiliyor.

RX 570 için 8 GB bence gereksiz illa 8 GB istiyorsan RX 580 için bütçeni zorla. Benim tercihim 1650S olurdu.

1. sistemdeki SSD modelinin kronik arızalı olduğu söyleniyor. Bunları da düşün sadece ekran kartına bakma.

RX 580 alma ihtimalim var ama yine 1650S tokatlamış.Eğer elimden gelirse 1650s almaya çalışacağım.
1650S, RX 5500XT ile kapışacak bir kart 4 GB olanından daha iyi. bazı yerlerde 8 GB ye dahi yaklaşabiliyor. AMD'nin driver hataları, ısı problemleri v.s ile uğraşmayacak olmak da düşünülmesi gereken bir artı.

Haklısınız. Bir de oyunların NVIDIA ile uyumlu gelmeside cabası.
Sizce bu sistem alınır mı? Palit ama.
1. sistemdeki SSD modelinin kronik arızalı olduğu söyleniyor. Bunları da düşün sadece ekran kartına bakma.
Haklısınız.

Palit ekran kartlarının genel olarak iyi olduğunu duymuştum fakat teknik servis konusunda biraz sıkıntı yaşatabilir. Sistem içinse fiyatına oranla güzel gözüküyor ama SSD, RAM, PSU tarzı şeylerde çok bilgim yok kronik bir problemi olabilir. Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…