Cyberpunk 2077 İndirimli Alma Yöntemi

Bence alınabilir Steam'den almakla arasında bir fark yok sonuçta sadece daha ucuz bir de kupon var adamlar daha ne yapsın.

İfadeler: Pmw
Benim hiçbir arkadaşım Epic Games'te oyun oynamıyor aynı zamanda bir pazar yok ve bu oyun piyasası arada bir bedava oyun vermekle olmaz bu sadece üye kazanmak içi yaptığı bir şey ama yalan değil bende Watch Dogs 2'nin Gold Edition'ı 29 TL'ye almıştım sadece acayip indirim için kullanıyorum.

Cyberpunk Duo oynanmıyor diye biliyorum.

Cyberpunk için demiyorum ben genel olarak Epic'ten bahsediyorum Epic hayranıysanız gidin alın ama ben Steam kullandığım için sürekli oynayacağım bir oyunu aktif kullandığım Steam'den alırım.

Cyberpunk için demiyorum ben genel olarak Epic'ten bahsediyorum Epic hayranıysanız gidin alın ama ben Steam kullandığım için sürekli oynayacağım bir oyunu aktif kullandığım Steam'den alırım.

Tabii ki sizin tercihiniz ama 60TL kupon ve bu ay içinde verecekleri 17 ücretsiz oyundan faydalanmamak mantıksız olur sırf Steam seviyorum diye.

17 oyunun 16'sı var bende olmayan oyunda Skylines onu da bugün aldım 60 TL'lik kuponla da Watch Dogs Legion aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…