250 lira verilir mi peki ben de alıp almamakta kararsız kaldım. 30 saat oynayıp bitecek bir oyuna vermek istemem bu parayı, oyunun geleceği var mı yani uzun yıllar oynanır mı?
CD PROJEKT RED şu ana kadar 2 büyük oyun yaptı biri Witcher 3 diğeri Cyberpunk 2077.
Rockstar Games ise şu ana kadar bir sürü oyun çıkarmış ve başarı elde etmiş.
Kısaca.
Acemi olmaları tecrübe ile alakalı değil, adamlar artık 3 Witcher yaptı üstüne o kadar saatlik DLC'ler yarattılar fakat son 8 senenin en çok beklenen oyununu yaratırken bu tecrübeden ne yararlanmışlar ne de diğer oyunların ne yaptıklarına göz atmışlar. Ubisoft'un yapacağı bir oyuna benziyor. Güzel gözüken ama hayatsız bir dünya. RPG ile aksiyon oyunu arasında kalmış mekanikler ve berbat optimizasyon. Oyunu dün bitirdim ama herhangi bir geri dönme nedenim kalmadı çünkü oynanış temelli olarak eğlenceli değil.
Ben beklentileri karşılamadı demedim ki. Benim beklentilerim gayet karşılandı hikayenin sandığımdan kısa sürmesi karşılamaması anlamına gelmiyor. Çıldırmışsınız siz hayır oyunu gömmek için para falan da vermezler size işiniz gücünüz de yoktur sizin nasıl yaşıyorsunuz anlamıyorum ben
Oyun 21. levelda bitti. Herkes zaten hikayenin 25-30 saatte bittiğini belirtiyor bunu firma bile söylüyor neden diretiyorsun anlamakta güçlük çekiyorum.
Bu arada yan görevlerle uğraştığınızda 27 saat sürüyorsa durum vahim. Bu bir RPG. Oyunun bu kadar kısa sürmesi çok kötü. Ayrıca seçimler de hikayeyi değiştirmiyor.
Cyberpunk konularını "Rol yapma oyunları" bölümüne değil, "FPS" bölümüne açmak daha iyi olur diyeceğim ama vuruş hissi de kötü
Oyun 21. levelda bitti. Herkes zaten hikayenin 25-30 saatte bittiğini belirtiyor bunu firma bile söylüyor neden diretiyorsun anlamakta güçlük çekiyorum.
Çünkü deli gibi yan görev yaparak o saatte bitirdim demen biraz garip. Kendin söylüyorsun hikayenin 25-30 saatte bittiğini. Ama sen deli gibi yan görev yaparak 27 saatte oyunu bitirdim dersen tabi ki kimse inanmaz sana. Diretmeleri gayet normal yani.