Çözüldü Cyberpunk 2077 minibüs görevi bug'a giriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 ay önce İlk bu göreve başladım. O zaman yapamamıştım ve 10 saat oynayıp geliştikten sonra tekrar bu göreve döndüm ve tüm düşmanları öldürdüm. Minibüse bağlanıyorum ve ölüyorum. Sürekli ölüyorum. Ana görev olduğu içinde geçemiyorum. Bu görevi ne yapacağım?

Bu görevi tekrar yaparken aynı yerde oyun sesleri döngüye girdi ve mavi ekran verip sistem yeniden başladı. Mavi ekran raporu yok.

1682724114060.png

Son düzenleme:
Çözüm
Herhangi bir fikrim yok bu görevde böyle bir şeye rastlamadım. Belki oyunu silip yeniden yüklemek çözüm olabilir. Eğer oda çözmezse geçmiş olsun save bozulmuş demektir.

Hocam oyun bozuk gibi. Mavi ekran falan veriyor.

Arkadaşlar ne yapmalıyım? Oyunda hata olduğu için mi yanlış görev yaptığım için mi ölüyorum?

Arkadaşlar aylar sonra konuyu görünce cevap yazayım dedim. Save bozulduğu için direkt ölüyorum. Eski saveden görevi yaptım.

Cyberpunk'ta nedenini bilmiyorum ama sık sık save bozuluyor. Eğer böyle takıldığınız görevler varsa bilin ki oyun bozuldu. Eski save ile tekrar oynayın ve sık sık save alın.
Tam o sırada ağgezer saldırıyor ve öldürüyor galiba seni. Direkt hackleniyorsun yani. Neleri yükseltmen gerekiyor hatırlamıyorum, hacklenmemek için bir şeyleri yükselt. Yeni eklenti falan tak yap bir şeyler.

Buradaki herkesi öldürmenize gerek yoktu, öldürmedende geçerdiniz.
Tam o sırada ağgezer saldırıyor ve öldürüyor galiba seni. Direkt hackleniyorsun yani. Neleri yükseltmen gerekiyor hatırlamıyorum, hacklenmemek için bir şeyleri yükselt. Yeni eklenti falan tak yap bir şeyler.
Hayır ağgezer saldırıp öldürmüyor.

Herhangi bir fikrim yok bu görevde böyle bir şeye rastlamadım. Belki oyunu silip yeniden yüklemek çözüm olabilir. Eğer oda çözmezse geçmiş olsun save bozulmuş demektir.

Hocam oyun bozuk gibi. Mavi ekran falan veriyor.

Arkadaşlar ne yapmalıyım? Oyunda hata olduğu için mi yanlış görev yaptığım için mi ölüyorum?

Arkadaşlar aylar sonra konuyu görünce cevap yazayım dedim. Save bozulduğu için direkt ölüyorum. Eski saveden görevi yaptım.

Cyberpunk'ta nedenini bilmiyorum ama sık sık save bozuluyor. Eğer böyle takıldığınız görevler varsa bilin ki oyun bozuldu. Eski save ile tekrar oynayın ve sık sık save alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı