Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 11 Aralık 2020 #21 KırAtlıLiberal dedi: Oyun oynayarak başkalarına mı yapıyorum? Kimse kimsenin kalbini kırmıyor. Kimseye de çıkışmadım, nasıl vakit geçirdiğimi sordu bende cevapladım. Genişletmek için tıkla... Sadece üslubun gereksiz sert, en azından öyle görünüyor.
KırAtlıLiberal dedi: Oyun oynayarak başkalarına mı yapıyorum? Kimse kimsenin kalbini kırmıyor. Kimseye de çıkışmadım, nasıl vakit geçirdiğimi sordu bende cevapladım. Genişletmek için tıkla... Sadece üslubun gereksiz sert, en azından öyle görünüyor.
H hyperhyoko Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Aralık 2020 #22 KırAtlıLiberal dedi: Vakit kaybından başka bir şey olmayan sanal dünya'ya sevdiği insanlardan çok önem veren adam gerçekse ben şakayım. bkz:Cyberpunk 2077'a çok önem veriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Peki "vakit kaybından başka bir şey olmayan bu sanal dünyada" ne işiniz var sizin o zaman; vasıfsız insanların başkalarının zevklerine, neyi sevip sevebileceğine karışması, sizin pek hayrınızı göremeyiz gibi geldi bana...
KırAtlıLiberal dedi: Vakit kaybından başka bir şey olmayan sanal dünya'ya sevdiği insanlardan çok önem veren adam gerçekse ben şakayım. bkz:Cyberpunk 2077'a çok önem veriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Peki "vakit kaybından başka bir şey olmayan bu sanal dünyada" ne işiniz var sizin o zaman; vasıfsız insanların başkalarının zevklerine, neyi sevip sevebileceğine karışması, sizin pek hayrınızı göremeyiz gibi geldi bana...