Cyberpunk 2077 nasıl bir oyun?

Vengeance1000

Hectopat
Daha fazla  
Cyberpunk 2077 nasıl bir oyun? Dying Light'taki gibi bir bölgeye tek başına gidip ayak işi falan mı yapıyoruz yoksa yanımızda arkadaşlarımız falan da mı var? Call of Duty'deki gibi bir bölgeye arkadaşlarımızla gidip ekipçe bir şey yapıyorsak bu oyunu alabilirim fakat Dying Light'daki gibi bir bölgeye tek başına gönderilip ayak işi yapılıyorsa almam.

Hocam çok renkli bir oyun. Fakat oyunda buglar var.

Güzel bir oyun insanlar hala oyuna ön yargılı ama gayet iyi bir oyun sırf buglu diye böyle güzel bir hikaye göz ardı edilmemeli bence ben hiç bug yaşamadım illa yaşayan vardır hala buglu mu evet ama çok küçük buglar.

Ayak işinden kastın haritada dolaşıp şunu öldür bunu bul şunu kurtarsa o da ayak işi oyunu.

Ayak işinden kastım Dying Light gibi sinyal vericiyi aç, hava yardımına git gibi görevler mi var yoksa GTA'nın yahşi batılı hali mi?
Bir de görevlere Dying Light'taki gibi tek başımıza mı gidiyoruz yoksa yanımızda dost falan da mı oluyor?
RDR 2 için soruyorum.

Hiçbir görevi ikinciye yapmıyorsun ve her görevin ilgi çekici bir metni var okuması olana. Okuması olmayan ayak işi der

Tek başına gittiklerinde var ekipçe oynadıklarında ama saydığın oyunlara kıyasla RDR2 de ekipçe daha fazla görev var. Ayrıca Cyberpunk'ta da birlikte yapılan görevler epey fazla. Ama fiyat/performans ve süre bakımından bakarsan RDR2'yi öneririm. Dying light atmosferi gereği seni germek için tek yollayacak onda da yanlış bir şey yok.

Oyunun hikayesi meh ile iyi sayılabilecek seviyede. 80 Saat oynamış birisi olarak çok keyifli ayrıldım. Hemen hemen her yan görevi ve yan içerikleri yaptım. Oyuna yeni güncelleme ile gelen bir kaç görev ve mülk satın alımı dışında her şeyi yaptım. 80 saatimi dolu dolu karşıladı oyun. İlk çıktığı zamanlar satın alıp oynamıştım şanslı insanlardanım ve hiç bir teknik problemle hatayla performans sorunlarıyla karşılaşmadan oyunumu oynadım. Günümüz itibariyle oyun çok daha stabil bir durumda yakında DLC'si çıkacak ve onu alıp tekrar oynamayı düşünüyorum. DLC çıkarken büyük bir güncelleme daha yayınlayacaklar ve bu oyunun tamamen iyileştiği durumda olacak. Eğer satın alacaksanız o DLC'yi bekleyin derim. Ama oynamak istiyorsanız da şuanda bile oyun çok ama çok stabil. Öyle çok bug falanda kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…