Cyberpunk 2077 nasıl bir oyun?

Dying Light 1'deki en kötü ayak işi görevi > all Cyberpunk gameplay.

Hikayeye kendini veremeyip oynadığın oyunu ayak işi diye görüp ağlıyorsan CoD'dan başka oyuna bakma sen 😀 Witcher 3 oynasan demek ki niye tüm oyun Ciri'yi arıyoruz diye oyunu silersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem güzel hem de kötü bir oyun. Ben arkadaşlarıma güzel bir çöp olarak özetliyorum oyunu. Oynanır mı? Kesinlikle. O parayı hak ediyor mu? Hayır. Oyunun güzel yanları da var kötü yanları da. Kötü yanları bazen güzel yanlarının önüne geçebiliyor bu da atmosferi kırıyor veya oyun zevkinizi bitiriyor.

Sırf Bladerunner yüzünden Cyberpunk temasına hasta olduğum için aldım. Atmosferi, temayı güzel işlemişler yalan yok.

Ben de indirmeyi düşünüyorum, birisi aydınlatabilir mi? Oyun içi metinler ve konu bağlantısı tatmin edici mi yoksa Hint GTA Fan Made oyunları gibi saçma sapan görevler mi var?

Cyberpunk ilk çıktığında nispeten kötü bir bilgisayarda oynayıp pek keyif alamamıştım. Bilgisayar topladıktan sonra 2. defa bitirdiğimde tüm yan görevlerle ve yapılabilecek her şeyi yaparak bitirdim. Cyberpunk evrene merakı olan insanı kendine bağlayan bir yapısı var diyebilirim. Şahsen ben çok sevdim. İnsanların eleştirmesine gelecek olursak temelde iki ana nokta var oyunun veremediği. Birincisi vadettiği gibi dallanan ve oyuncunun seçimine göre şekillenen bir hikaye sunmaması. İkincisi ise performans problemleri ve buglar. Buglar ve performans problemleri önemli ölçüde düzeltildi geçen sürede ama hala ufak tefek şeyler var. Hikaye noktası ise meh denebilecek seviyede. Dediğim gibi Cyberpunk evrene merakınız varsa ve çok takılmayacaksanız oynayıp memnun ayrılabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı