- Makaleler
- 20
Sorun oyunda değil kartımda.Bugün bag sorunları için güncelleme gelmiş ama optimizasyon için geldi mi bilmiyorum.
Sorun oyunda değil kartımda.Bugün bag sorunları için güncelleme gelmiş ama optimizasyon için geldi mi bilmiyorum.
Sadece hikaye ve karakterleri beğendim.
Hocam ben özellikle Johnny Silverhand karakterine bayıldım. Oynadığım oyunlarda sevdiğim karakterler arasına girdi.Aynen hikayesi iyi yani senaryoya laf edilmez karekterler gerçekçi denilebilir.
Yapay zeka rezalet.Vaat edileni veremeyen bir oyun. Ben en çok düşmanların ölmeyişine uyuz oldum. Adamın kafasına 2 şarjör boşaltıyorsun yine de ölmüyor. 20 Saat kadar oynadım, bir daha baştan oynar mısın dersen oynamam herhalde. Çünkü şu düşman öldürme işi tam bir angarya ya. Çatışmaktan nefret ettim şu oyunda. Allah'ın belası düşmanlar ölmek bilmiyor.
Gelir şimdi gta 5'ciler.Sizce Cyberpunk 2077 nasıl? Dürüst olursam benim çok beklentilerimi karşılamaya yetmedi diyebilirm tabii zevkinize göre değişir ama Türkçe olması, fiyatı falan iyi, sizin düşünceleriniz nedir?
2013`de çıkan oyunla karşılaştırıyor beyinsizler.Gelir şimdi gta 5'ciler.
Ben Johnny Silverhande kadar oynadım bilen bilir şuan içim biraz buruk ama beni baya tatmin ettiSizce Cyberpunk 2077 nasıl? Dürüst olursam benim çok beklentilerimi karşılamaya yetmedi diyebilirm tabii zevkinize göre değişir ama Türkçe olması, fiyatı falan iyi, sizin düşünceleriniz nedir?
Ben johnny silverhande kadar oynadım bilen bilir şu an içim biraz buruk ama beni bayağı tatmin etti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.