Çözüldü Cyberpunk 2077 ne zaman ve ne kadar indirime girer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cyberpeek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Cyberpunk 2077 + DLC ile birlikte almak istiyorum. Cyber+ DLC daha önce ne kadar indirimli fiyatı nedir bunu öğrenebildiğimiz bir site var mıdır? Siz biliyorsanız ne kadara düştü. Bir de yeni indirim ne zaman girer ve ne kadara düşer sizce?

Çözüm
  • Sonbahar İndirimi: 21-28 Kasım (Büyük Mevsimsel İndirim)
  • Kış İndirimi: 21 Aralık - 4 Ocak (Büyük Mevsimsel İndirim)

Bu dönemler büyük indirimler. Tahminimce bu dönemden indirime girebilirler.
    Price History Bu siteden ise ne kadar indirime girdiğini takip edebilirsin. fiyat geçmişi falan.
    Mesela Phantom Liberty 22.49 dolardan 17.99'a düşmüş zamanında. %20'lik bir indirim geliyor.

Price History Bu siteden ise ne kadar indirime girdiğini takip edebilirsin. fiyat geçmişi falan.
    Mesela Phantom Liberty 22.49 dolardan 17.99'a düşmüş zamanında. %20'lik bir indirim geliyor.

Çözüm

Price History Bu siteden ise ne kadar indirime girdiğini takip edebilirsin. Fiyat geçmişi falan.

Teşekkürler, Cyberpunk 2077: Ultime Edition olarak fiyat geçmişi tam olarak bulamadım, şu an olan %8 gözüküyor sitede bunu görüntüleyebiliyor musunuz? İkisini birlikte alacağım ama daha ne kadar uygun olur o şekilde yoksa ayrı olarak mı sepete eklemekmi lazım $22.49 + $17.99 = $40.48 dolar tutuyor ama bundle olan paket şu anda $62.08 dolar paketin fiyat bilgisi nedir geçmişteki ve gelecekteki nasıl olur önbilgi olarak onu sormak istedim?

Teşekkürler, Cyberpunk 2077: Ultime Edition olarak fiyat geçmişi tam olarak bulamadım, şu an olan %8 gözüküyor sitede bunu görüntüleyebiliyor musunuz? İkisini birlikte alacağım ama daha ne kadar uygun olur o şekilde yoksa ayrı olarak mı sepete eklemekmi lazım $22.49 + $17.99 = $40.48 dolar tutuyor ama bundle olan paket şu anda $62.08 dolar paketin fiyat bilgisi nedir geçmişteki ve gelecekteki nasıl olur önbilgi olarak onu sormak istedim?
Bundle muhtemelen 38 40 dolara falan düşecek. sitede aşağı kısımda fiyat geçmişi var. indirimlerde 37 38 dolara düşmüş.

Bundle muhtemelen 38 40 dolara falan düşecek. Sitede aşağı kısımda fiyat geçmişi var. İndirimlerde 37 38 dolara düşmüş.

Güzel indirimde, DLC'nin bu kadar etkileyeceğini beklemiyordum, yine de biraz fazla geldi 1300TL yapıyor, bir tık hayal kırıklığına uğradım ama olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı