Aslında haklısın. Herkesten kastım biraz korsan camiasıyla içli dışlı olanlardı. Marcin ve Michal korsancının önde gideniydi. Başka ülkelerde gördükleri oyunları alıp, CD'ye çekip Polonya'da satıyorlardı çok eskiden. CDPR'ı da haram parayla kurdular zaten.
Hocam bende heveslenip satın aldım fakat bakalım Witcher 3 oyununu çok beğenememiştim. Oyun bana çok karışık gelmişti fakat Cyberpunk 2077 oyununu bence beğenebilirsiniz.
Hocam bende heveslenip satın aldım fakat bakalım Witcher 3 oyununu çok beğenememiştim. Oyun bana çok karışık gelmişti fakat Cyberpunk 2077 oyununu bence beğenebilirsiniz.
İlk inceleme öyle aman aman bir uzunlukta olmayacak, zira uzatırsam spoiler verebilirim ve bunu kimse istemez. Ancak optimizasyon ve oyun tarzını vs. anlatabilirim, tahminen optimizasyon için şehirde araç ile turlayıp biraz gezeceğim halde bir video atacağım. Oyun tarzını spoiler olmasın diye aşırı bilgi vermeden ne tarz olduğunu vs. yazacağım. Ancak 1 ay sonrasında artık spoiler verebileceğim çünkü oyunu birden fazla kez bitireceğime eminim, yani ilk açacağım konu ön inceleme gibi bir şey olacak.
Witcher 3 oyununda DRM yok ve satış başarısı en yüksek olan oyunlardan birisi , ve sadece single player bir oyun sadece bu örnek bile çoğu şeyi açıklıyor. CDPR emin adımlarla ilerliyor , tüketici dostu bir firma.