Cyberpunk 2077 neden linçlendi?

Oyuncular çok zorladı firmayı. Eğer bir kaç ay daha süreleri olsaydı çok iyi olacaktı zaten CDPR toplantısında geliştiricilerden özür dilenmiş.

Bir de yanlış beklentiye girildi. İnsanlar bu oyundan GTA tarzı bir şey bekliyorlardı fakat inceleme videoları falan çıkınca GTA bekleyen insanlar hayal kırıklığına uğradı.

Bir de CDPR 4. oyununu çıkarıyor iken 20 yıllık dev oyun firmaları ile karşılaştıranlar var.

Biraz da firmanın hatası var. Oyunu çok erken duyurdular bir de Pandemi araya girince işler iyice karıştı.

Son olarak, duyduğum kadarıyla pandemi olmasaymış oyunlar daha fazla kişide test edilecekmiş. Test ekibinin yetersizliği de var biraz.

Çünkü oyunda çok fazla hype vardı. Çoğu oyun çıktığı zaman bug ve optimizasyon sorunlu çıkıyor. Witcher 3 çıktığı zaman insanların beklentisi yoktu. Beklentileri düşük olduğu için hatalar göze çarpmadı. Bir oyunda gereğinde fazla beklentiye girerseniz dünyanın en iyi oyunu olsa bile bir hata sizi oyundan soğutur.
doğru aslında insanlar bu oyundan GTA 6 değilde yeni bir deus ex bekleseler her şey daha farklı olurdu tabi burda cdpr in de hatası var çok pis gazladılar

Acaba bu hangi kitle? Tahminleri alayım. Hocam ben oyunu çok sevdim ve dün gece bitirdim zaten. Ben oyunda çıkmadan 1.5 ay kadar önce haberim oldu ve sıfır beklenti ile bekledim.
131261601_318013435935176_260676021947328987_n.jpg

Oyuncular çok zorladı firmayı. Eğer bir kaç ay daha süreleri olsaydı çok iyi olacaktı zaten CDPR toplantısında geliştiricilerden özür dilenmiş.

Bir de yanlış beklentiye girildi. İnsanlar bu oyundan GTA tarzı bir şey bekliyorlardı fakat inceleme videoları falan çıkınca GTA bekleyen insanlar hayal kırıklığına uğradı.

Bir de CDPR 4. oyununu çıkarıyor iken 20 yıllık dev oyun firmaları ile karşılaştıranlar var.
O dediğin dev firmada hatalar yapmıştı.
Erken çıktı. Oyun zaten 2-3 yıldır yapılıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı