R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Haziran 2019 #11 damntraincj dedi: İade sebebiniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Yurt dışına gideceğim için parayı uçak bileti için saklamaya karar verdim, gidince Collector's Edition alacağım. Serhat Öndeş dedi: Yaz indirimini bekliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Benim için bu oyun indirim beklenecek bir oyun değil. ☺
damntraincj dedi: İade sebebiniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Yurt dışına gideceğim için parayı uçak bileti için saklamaya karar verdim, gidince Collector's Edition alacağım. Serhat Öndeş dedi: Yaz indirimini bekliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Benim için bu oyun indirim beklenecek bir oyun değil. ☺
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #12 Gamesatis dışında diğerlerini ilk defa duydum. Gamesatis da gayet güvenilir bir site. Steam indirimleri zamanında burdan alışveriş yapıyorum. Sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Gamesatis dışında diğerlerini ilk defa duydum. Gamesatis da gayet güvenilir bir site. Steam indirimleri zamanında burdan alışveriş yapıyorum. Sorun yaşamadım şimdiye kadar.
RTX 2080 Ti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 360 Çözümler 1 13 Haziran 2019 #13 Steam Gift güvenli mi peki arkadaşlar?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.405 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #14 RTX 2080 Ti dedi: Steam Gift güvenli mi peki arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Alacağın siteye bağlı ben kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı.
RTX 2080 Ti dedi: Steam Gift güvenli mi peki arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Alacağın siteye bağlı ben kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı.
_bLaze Hectopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 177 13 Haziran 2019 #15 160634 dedi: Alacağın siteye bağlı ben kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Siteyle alakalı olacağını da düşünmüyorum. Site gift gönderdikten sonra gifti geri çekemez sonuçta
160634 dedi: Alacağın siteye bağlı ben kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Siteyle alakalı olacağını da düşünmüyorum. Site gift gönderdikten sonra gifti geri çekemez sonuçta
laroz Megapat Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #16 Umarım bu oyunun sistem gereksinimleri doğru değildir.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.405 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #17 _bLaze dedi: Siteyle alakalı olacağını da düşünmüyorum. Site gift gönderdikten sonra gifti geri çekemez sonuçta Genişletmek için tıkla... Parayı verdikten sonra oyunu vermeyebilir ama.
_bLaze dedi: Siteyle alakalı olacağını da düşünmüyorum. Site gift gönderdikten sonra gifti geri çekemez sonuçta Genişletmek için tıkla... Parayı verdikten sonra oyunu vermeyebilir ama.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Haziran 2019 #18 laroz dedi: Umarım bu oyunun sistem gereksinimleri doğru değildir. Genişletmek için tıkla... E3 2018 Basın demosu sistemi, yalan haber.
laroz dedi: Umarım bu oyunun sistem gereksinimleri doğru değildir. Genişletmek için tıkla... E3 2018 Basın demosu sistemi, yalan haber.
RTX 2080 Ti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 360 Çözümler 1 13 Haziran 2019 #19 Peki Steam Gift iptal edilebiliyor mu? Siteler keyleri iptal edemiyor ama gift iptal edilebilir mi?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.405 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #20 RTX 2080 Ti dedi: Peki Steam Gift iptal edilebiliyor mu? Siteler keyleri iptal edemiyor ama gift iptal edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ucuza key ile Kingdom Come alanların oyunları geri alınmıştı diye hatırlıyorum ama Gift iptali anca iki tarafın iade isteği göndermesi ile oluyor. 10 TL'ye Satılan Kingdom Come: Deliverance Keyleri İptal Ediliyor - Technopat Sosyal
RTX 2080 Ti dedi: Peki Steam Gift iptal edilebiliyor mu? Siteler keyleri iptal edemiyor ama gift iptal edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ucuza key ile Kingdom Come alanların oyunları geri alınmıştı diye hatırlıyorum ama Gift iptali anca iki tarafın iade isteği göndermesi ile oluyor. 10 TL'ye Satılan Kingdom Come: Deliverance Keyleri İptal Ediliyor - Technopat Sosyal