Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 13 Haziran 2019 #21 Yaz indirimlerini boşa beklemeyin. Epic Games Store değil Steam. Ön sipariş için indirim yapacaklarını sanmam.
Yaz indirimlerini boşa beklemeyin. Epic Games Store değil Steam. Ön sipariş için indirim yapacaklarını sanmam.
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 852 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 13 Haziran 2019 #22 Random.Person dedi: Cyberpunk 2077 oyununda macera sizleri bekliyor. Cyberpunk 2077 Steamdan sonra en ucuza buradan temin edebilirsiniz. buradan alışveriş yapan arkadaşım sorun yaşamadı. Bütün alışverişlerimi steam üzerinden yaptığım için deneyimim yok. Genişletmek için tıkla... Bu sitenin anasayfası güncel bile değilken buraya güvenip alışveriş yapmak ne kadar mantıklı bilemedim.
Random.Person dedi: Cyberpunk 2077 oyununda macera sizleri bekliyor. Cyberpunk 2077 Steamdan sonra en ucuza buradan temin edebilirsiniz. buradan alışveriş yapan arkadaşım sorun yaşamadı. Bütün alışverişlerimi steam üzerinden yaptığım için deneyimim yok. Genişletmek için tıkla... Bu sitenin anasayfası güncel bile değilken buraya güvenip alışveriş yapmak ne kadar mantıklı bilemedim.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Haziran 2019 #23 DryreL dedi: Bu sitenin anasayfası güncel bile değilken buraya güvenip alışveriş yapmak ne kadar mantıklı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben direk Steam'den alışveriş yapıyorum iade vb. durumlarda sıkıntısız halloluyor. Fiyatlar uygun ancak fanteziye girecek halim yok.
DryreL dedi: Bu sitenin anasayfası güncel bile değilken buraya güvenip alışveriş yapmak ne kadar mantıklı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben direk Steam'den alışveriş yapıyorum iade vb. durumlarda sıkıntısız halloluyor. Fiyatlar uygun ancak fanteziye girecek halim yok.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.042 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 13 Haziran 2019 #24 160634 dedi: Ucuza key ile Kingdom Come alanların oyunları geri alınmıştı diye hatırlıyorum ama Gift iptali anca iki tarafın iade isteği göndermesi ile oluyor. 10 TL'ye Satılan Kingdom Come: Deliverance Keyleri İptal Ediliyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Humble Bundle'dan key satın almıştık, gift olarak vermediler.
160634 dedi: Ucuza key ile Kingdom Come alanların oyunları geri alınmıştı diye hatırlıyorum ama Gift iptali anca iki tarafın iade isteği göndermesi ile oluyor. 10 TL'ye Satılan Kingdom Come: Deliverance Keyleri İptal Ediliyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Humble Bundle'dan key satın almıştık, gift olarak vermediler.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.405 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #25 bados123 dedi: Humble Bundle'dan key satın almıştık, gift olarak vermediler. Genişletmek için tıkla... Ben de onu dedim zaten.
bados123 dedi: Humble Bundle'dan key satın almıştık, gift olarak vermediler. Genişletmek için tıkla... Ben de onu dedim zaten.
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.293 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 13 Haziran 2019 #26 GameSatıs sitesi güvenilir ise ben oradan almayı planıyorum. Sizce güvenilir mi?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.405 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #27 Mehmet Ali Kaba dedi: GameSatıs sitesi güvenilir ise ben oradan almayı planıyorum. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıldır alışveriş yapıyorum ordan bir sıkıntı çıkmadı.
Mehmet Ali Kaba dedi: GameSatıs sitesi güvenilir ise ben oradan almayı planıyorum. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıldır alışveriş yapıyorum ordan bir sıkıntı çıkmadı.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 13 Haziran 2019 #28 RTX 2080 Ti dedi: Peki Steam Gift iptal edilebiliyor mu? Siteler keyleri iptal edemiyor ama gift iptal edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Siz gifti aldıktan sonra iade edilebilir seçeneğini açmaz iseniz hiçbir sorun yasamazsınız.
RTX 2080 Ti dedi: Peki Steam Gift iptal edilebiliyor mu? Siteler keyleri iptal edemiyor ama gift iptal edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Siz gifti aldıktan sonra iade edilebilir seçeneğini açmaz iseniz hiçbir sorun yasamazsınız.
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.293 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 13 Haziran 2019 #29 160634 dedi: Ben 1 yıldır alışveriş yapıyorum ordan bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Peki direk alır almaz gönderiyorlar mı kodu?
160634 dedi: Ben 1 yıldır alışveriş yapıyorum ordan bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Peki direk alır almaz gönderiyorlar mı kodu?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.405 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #30 Mehmet Ali Kaba dedi: Peki direk alır almaz gönderiyorlar mı kodu? Genişletmek için tıkla... Yoğunluğa bağlı ama yaz indirimi hariç en geç 5 dakika içinde geldi. Yaz indirimi yoğunluktan 40 dakika sürmüştü.
Mehmet Ali Kaba dedi: Peki direk alır almaz gönderiyorlar mı kodu? Genişletmek için tıkla... Yoğunluğa bağlı ama yaz indirimi hariç en geç 5 dakika içinde geldi. Yaz indirimi yoğunluktan 40 dakika sürmüştü.