Cyberpunk 2077 Ön Sipariş 250 TL

Ben kutulu koleksiyon versiyonunu bekliyorum. Çıksın alırım. Dijital versiyonunu almadım, belki alırım onu da. Hakediyor açıkçası.
Biraz hortlattim ama kutulu versiyonunu arastirinca 2500tl olan hali cikiyor,herhalde ondan bahsetmiyorsunuz :D hangi kutulu versiyondan bahsediyorsunuz? Eger dijitalden 20-30tl daha fazlaysa onu almak daha mantikli
 
Biraz hortlattim ama kutulu versiyonunu arastirinca 2500TL olan hali cikiyor, herhalde ondan bahsetmiyorsunuz :D hangi kutulu versiyondan bahsediyorsunuz? Eger dijitalden 20-30TL daha fazlaysa onu almak daha mantikli

Evet normal collector's Edition olanı. Fiyatı uçuktur biraz :) . Almaya yetişemedim, PC versiyonu çok çabuk tükendi. Kaliteli bir Johnny Silverhand figürü yaptırabilirim. :)
 
Bence artar. Ben ön sipariş verdim Steam'den bekliyorum. Hatta Amazon'a koleksiyonculara özel sürüm gelince 250 dolara onu da alacağım.

2020-09-26.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satışa çıkmadan önce fiyatının artma ihtimali varmı acaba ? Kapsül satarak alacağım, kapsüllerin biraz daha değerlenmesini bekliyorum.
 
Satışa çıkmadan önce fiyatının artma ihtimali varmı acaba ? Kapsül satarak alacağım, kapsüllerin biraz daha değerlenmesini bekliyorum.
Adamlar oyunun steam Türkiye fiyatını belirlediklerinde ellerine 40 dolar geçecekti o yüzden 250tl koydular bir güzellik yaptılar ancak şuan oyunlarını 10 dolar daha ucuza vermek zorundalar muhtemelen fiyatını arttıracaklar.
 
Witcher 3'de ilk çıktığında Steam'de 80 TL fiyat etiketiyle çıkmıştı (30 dolar yapıyor o zamanın kuru ile) ki ayrıca bu fiyatın diğer bir sebebi Steam'in sabit kur politikası diye biliyorum PC'de oyunlar her zaman konsola göre 100-150 TL daha aşağı bir fiyat etiketiyle çıkıyor ama yine de sabit kurla çıkıp çıkmaması firmanın kendi elinde, CDR ise oyuncu dostu ve bizim gibi ülkelere yerel fiyat çıkaran bir firma o yüzden ben fiyatı arttıracaklarını pek düşünmüyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı