Cyberpunk 2077 ön siparişten çıktıktan sonra fiyatı artar mı?

Yurtdışı fiyatı 60 Dolar, bizde ise 32 Dolara satılıyor.
Neredeyse bütün ön sipariş oyunları çıktıktan sonra uçuk fiyatlara çıkıyor, mesela Detroit ön siparişte 20 TL iken sonrasında 150 TL'ye çıktı. Birçok benzer varyasyonu var, o yüzden alabiliyorken şimdi alın. Fiyatının 400+ TL'ye çıkacağını düşünüyorum ancak ne zaman çıkar bilemiyorum, yine de en mantıklısı erkenden almak. Bu arada bazı arkadaşlar %30 indirimle falan gift olarak gönderim yapıyor, yani 170 TL'ye falan alabilirsiniz. İsterseniz sosyalde veya Donanım Haber'de konulara göz atın.
 
Hocam ön sipariş ile almayı düşünüyorum fakat oyunun beklentileri karşılayıp karşılamayacağı hakkında çekincelerim de yok değil açıkcası. Ülkemizde oyun fiyatları çok uçtuğu için zaten dediğiniz gibi 400 lira üstünde olursa almak mümkün değil.
 
Peki ön sipariş ile alanlara, özel kozmetikler vesaire verilir mi?
Evet verilecek, tahminimce kıyafet veya silah kozmetiği verirler. Bence hiç yoktan iyidir, hem 2 kat ucuza alıp hem de böyle bir şey olması :)
Hocam ön sipariş ile almayı düşünüyorum fakat oyunun beklentileri karşılayıp karşılamayacağı hakkında çekincelerim de yok değil açıkçası. Ülkemizde oyun fiyatları çok uçtuğu için zaten dediğiniz gibi 400 lira üstünde olursa almak mümkün değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ufak bir oynanış videosu, 3 saat deneyimleyen bir kullanıcının yazdıkları sosyalde bir arkadaş konu olarak açmıştı hatta.
Bence beklentiyi fazlasıyla karşılayacak, kaldı ki işin ucunda CDPR var. Hani bu konuda güvenebileceğimiz en iyi firmalardan birisi, Türkçe dil ile getirmeleri de cabası.
 

Geri
Yukarı