Cyberpunk 2077 oynarken kasası patlayan arkadaş

Bugün arkadaşım Cyberpunk satın almış. Oynarken PSU'su patlamış. Oyuna dava açtı . Bence PSU kalitesinden kaynaklanıyor ama o da bilmiyor markasını. Daha 10 ay oldu diyor. Ben de oynarsam patlar mı?
Arkadaşınızdan fotoğrafı ister misiniz? Hem mesajınızı kanıtlamış olursunuz hem de ben patlamış PSU görmüş olurum.

Hocam konu troll ise 1 yıl ban yiyorsunuz (Mizah ve eğlence türüne açılmadıysa).

Hayır değil. Arkadaşımın PSU'su patlamış. Ben de oyunu oynarsam patlar mı? Bence PSU'dan kaynaklanıyor.
Arkadaşınızdan fotoğrafı ister misiniz? Hem mesajınızı kanıtlamış olursunuz hem de ben patlamış PSU görmüş olurum.

Son düzenleme:
Bugün arkadaşım Cyberpunk satın almış. Oynarken PSU'su patlamış. Oyuna dava açtı . Bence PSU kalitesinden kaynaklanıyor ama o da bilmiyor markasını. Daha 10 ay oldu diyor. Ben de oynarsam patlar mı?
Bu dünyada tek kötü olaylar ya size ya çevrenize geliyor. Bir gün Penisin eğri olur. Ayakların yan basıyordur, arkadaşının kasası patlıyor. Olaylar olaylar.

Bazı arkadaşlar da oynarken, bilgisayarları kitleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…